Två grejer om Jennys matblogg

Apropå Jennys matblogg.
 
Jag har två anekdoter relaterade till hennes blogg.
 
1. För några år sedan höll jag och Matilda en utbildning i sociala medier och nämnde då Jennys Matblogg som ett bra exempel på inspiration. Jenny är ju väldigt duktig på det hon gör. En man i publiken blev av oklar anledning provocerad av detta exempel och började orera om hur oseriöst det är med bloggar och hur han inte förstod varför företag vill synas på dessa plattformar bla bla bla. För mig och Matilda var exemplet inte ens en stor grej i utbildningen, det var något vi nämnde förbifarten. Men mannen valde ändå att haka upp sig på detta och med sina åsikter ta ansenligt utrymme både från oss och de andra deltagarna. Jomenvisst. Vi har fått uppleva en del märkliga situationer. Det kan man lugnt säga...
 
2. Min pappa älskar Jennys matblogg! Han hämtar alla sina recept därifrån och nämner mat från hennes blogg minst en gång varje gång vi ses. Jag har nog ätit mig igenom hela Jennys arkiv vid det här laget. Alltid lika gott. 
 
Japp. Det var det om det. 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Malin

Den här är fantastiskt god!
http://www.jennysmatblogg.nu/2015/04/01/rak-citronpasta/
Men du har väl redan provat den ;)

Svar: Haha nä det har jag nog faktiskt inte... pappa har säkert!
Moa DeBruin

2018-02-15 ♥ 17:44:16
Anonym

Tråk (1an alltså). :( Däremot är jag inte alls så förtjust i hennes blogg längre även om hon varit grym på att marknadsföra den. Mycket som tär på miljön. Mycket visa upp och yta. Men en del goda recept.

2018-02-15 ♥ 18:58:04
C

Haha min mamma och mormor älskar också Jennys matblogg! Varenda går vi ses äter vi nåt därifrån eller så frågar nån om det är hennes recept. Men jag klagar inte heller, finns många smaskiga recept 🙂

2018-02-15 ♥ 20:28:30
Jenny Nilsson

Vem älskar inte hennes blogg! Fantastiskt allting 😃

2018-02-16 ♥ 14:39:53 » URL: http://nilssonjenny.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback