Världsrekord och manliga strippor

Jahapp. Vad gjorde vi då mer i Köpenhamn? 
 
Jo vi var på Guinness world records museum som ligger längst ner på ströget. Vi har guinnessböckerna hemma som barnen älskar att läsa så vi tänkte att det här museet kan säkert passa både stor och liten. 
 
 
 
 
Och det gjorde det! Passade alla alltså.  
 
Världens äldsta manliga strippa är tydligen ett världsrekord?
 
 
 
 
 
Sen promenerade vi ner till Nyhavn och kollade in alla mysiga hus (tillsammans med ett ton andra turister). 
 
 
 
 
 
Oklart hur många "gentlemen" som besöker den här "klubben"........
 
 
 
 
 
 
Sen var det dags att äta. Vi hade fått tips om cafée Zirup. 
 
 
 
 
 
 
Det var jättegod mat och mysig lokal! Förutom... 
 
 
 
 
 
 
 
... att vi inte fick lov att beställa in en barnportion fish and chips till femåringen? Eller någon barnportion alls. Det var dåligt. Främst ur miljösynpunkt eftersom en stor vuxenportion till ett litet barn mest troligt betyder att mat får slängas. Den ekonomiska aspekten har jag för länge sedan slutat tänka på då ett restaurangbesök med vår femåring ofta betyder att vi betalar tresiffrigt för att han ska äta fem pommesfrittes. Typ. Vi brukar dela på maten och allt det där men A JA! För det allra mesta är restauranger flexibla och tillmötesgående när det gäller kidsen. 
 
Sen strosade vi runt en stund till och bara kände hur gött det var att inte ha bråttom någonstans. 
 
 
 
 
 
 
 
Och så var det dags att ta tåget tillbaka till Lund. 
 
 
 
 
 
En fin weekend i Skåne och Danmark.
 
Vi kommer tillbaka i sommar!

Kommentera gärna!
Nathalie

Härrrrligt, men dåligt av restaurangen! Det kan ju inte direkt gynna dem heller.
Kraam <3

Svar: nä man tycker ju att det borde ligga i deras intresse att slippa slänga massa mat :-/ På en annan restaurang i Helsingborg var det inga problem att få en halv portion och sedan betala där efter. Och det är ju trevlig service :)
Moa DeBruin

2018-02-19 ♥ 11:44:45 » URL: http://naatly.se
Mli

Jag är nu ORIMLIGT nyfiken på den äldsta, manliga strippans ålder...?

Svar: haha han var 70 bast nånting :)
Moa DeBruin

2018-02-19 ♥ 11:45:28
Martina

Hur gammal var han då, strippan? När man var liten var ju drömmen att hamna i Guiness Rekordbok, man får väl tänka på att det inte fanns några Youtubers på den tiden, att hamna i rekordbok var ju liksom evig fame! Men det känns ju som det finns bra möjligheter för en fortfarande, "Världens äldsta"-kategorin borde väl ha en hel del luckor. Fanns världens äldsta kvinnliga strippa tex? Lever man när man är 90 kan man väl dra av sig stödstrumporna inför några halvblinda gubbar, om det kan få en in i boken!

Svar: haha! Världens äldsta kvinnliga strippa såg jag inte, men denna karl var 70 nånting :) Tycker din plan låter som en god chans att hamna i boken!! ;)
Moa DeBruin

2018-02-19 ♥ 11:59:07
farmor

Minns cafébesöken i Frankrike i en forntid, då sonen var liten: vuxna = en öl (ok pris) eller mineralvatten (klart dyrare) och sonen 2 år= färskpressad apelsinjuice (det enda som "dög"... suuuperdyrt)

Svar: haha... och så sippade han två gånger på juicen, pillade i några matrester i glaset som fick flyta runt en stund och sedan välta han ut resten? ;) Så hade mitt barn gjort.
Moa DeBruin

2018-02-19 ♥ 12:06:38
Helena

Men VARFÖR ser den gamla strippan ut som farbror Melker i Saltkråkan?? Känner helt plötsligt att min barndomsidyll liksom fick kronan lite på sniskan nu...

Svar: Förlänga kändisskapet?? 😆
Moa DeBruin

2018-02-26 ♥ 15:11:50

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback