16. Welcome ladies and all remaining gentlemen

Det är lördag och Veckans Smash är tillbaka! YEY!
 
Vi har haft två veckors paus men nu är vi igång igen. Känns fab! I veckans avsnitt "bettar" vi på vad som komma skall under 2018. Jag lyckas avslöja en tydligen okänd (??) graviditet och Regina gissar betydelsen av nya svenska ord. Hur bra koll har hon egentligen på vårt språk??
 
Sen snackar vi Golden Globe och oundvikligen därför även Oprah. Vi pratar feminism, egoistiska bloggnamn, hostattacker och mycket mer! Lyssna här nedan eller där poddar finns. 
 
Häng gärna med oss på fejjan också vettja. 
 
Över och ut. 
 
 

Kommentera gärna!
Selena Wijk

Hej! Intressant radioshow som vanligt. Funderar bara på hur dina tankar om det här med att Oprah sägs ha vetat om Harvey Weinstein och hans övergrepp, men att hon som alla andra höll tyst om det. Samt att hon nu utnämner sig som någon slags lösning på problemet som hon var med om att skapa. Sångaren Seal var den som uppmärksammade det och det publicerades bland annat i Independent och Dailymail. Vad tänker du om det?

Svar: Tack för att du lyssnar :) Tänker att hela Hollywood varit med och upprätthållit detta problem, precis som vi i Sverige varit med och upprätthållit grisiga beteenden. Nu drar många, Oprah bland annat, sitt strå till stacken för att skapa en bättre värld. Jag tror dock inte att hon enkom kan vara en lösning på problemet, säger hon det själv? Men hon fick ju helt klart mycket uppmärksamhet för sitt tal. Är inte så påläst i övrigt vad hon gjort och inte, men ska googla det där med Seal.
Moa DeBruin

2018-01-18 ♥ 15:48:57

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback