Äntligen!!

Jag försöker att framkalla bilder på barnen med hyfsad regelbundenhet eftersom det annars är så lätt att det bara blir en bild i en telefon som sedan blir en bild som tar upp plats och som sedan blir en bild som raderas. Vips har vi inga bilder kvar från barnens barndom. 
 
Ända sedan skolan började 17 augusti har jag tänkt att jag ska göra en fotobok över sommaren 2017. Varje dag har jag tänkt den tanken. Sedan har tiden gått. Och gått. Och gått. Igår insåg jag att nu är det ett nytt år och om jag inte gör det nu, ja då är det snart sommar igen. Med den alarmerande insikten klickade jag mig in på en fotosida och skräckframkallade ett antal bilder. 
 
ÄNTLIGEN!!!
 
Både jag och min telefon känner oss ett antal gigabyte lättare. Vi riktigt svävar fram. 
 
 
Tidigare framkallade minne. 
 
 
* Skräckframkalla är när en i-länning framkallar gravt eftersläpande bilder vilka under en längre tid tyngt utrymmet i en telefon (el dyl teknik) samt gett upphov till en eller flera månaders dåligt samvete. 

Kommentera gärna!
caroline

Hola espanolas! Jag skulle vilja tipsa dig om en fotobok (whaaat)! Javisst vettu. Inte en sån du är på väg att tillverka utan en digital.
Då loggar du in dig på en fotobokssida (ex Solentro.se) och så drar du in bilderna så att du ser dem i miniformat och sen väljer du hur boken ska se ut (det finns färdiga mallar men du kan också göra egna sidmallar).

Detta året har jag gått in efter varje månads slut och gjort för föreg. månad ... känns så där lockande varje gång men det tar typ max 30 min så är månaden klar. Du kan ju ha text o sånt overkill också då kanske det tar 32 min. Men sen är det liksom klart. Och nu har jag precis skickat iväg fotoboken så får jag hela året klappat o klart.

Shit vilket långt tips, men just för att slippa först att välja ut vilka bilder, sen få hem dem, sen sätta in dem ... då gör du liksom allt på en gång.

Så avslutningsvis ett Tack för att du väljer att lägga upp dina tankar o din vardag på ett underhållande sätt! :)

Svar: Tack för långt tips, hehe :) Jag gör ofta fotobok och en del "vanliga" bilder. Fotobok är himla smidigt. Tack för snälla ord :)
Moa DeBruin

2018-01-05 ♥ 09:53:29
Alice

Så mysigt med "riktiga" foton tycker jag, känns som en raritet i dessa dagar :) själv försöker jag ihärdigt hålla fast vid min (typ 2 år gamla...) tradition att göra fotoalbum för det gångna året under nyårshelgen. Nu imorgon har jag avsatt förmiddagen för detta - blir kul att blicka tillbaka och liksom göra bokslut! :) Trevlig helg till dig!

Svar: mycket rimlig tradition, bra jobbat :) trevlig helg till dig med!
Moa DeBruin

2018-01-05 ♥ 13:16:25
Inne hos Ina

Hehe, jag satt häromdagen och gjorde en fotobok för åren 2011-13, och på grund av strul fick jag göra om den tre gånger.. Var ganska less sen ;)

Svar: bra jobbat att du höll ut med tålamodet ändå!! :)
Moa DeBruin

2018-01-05 ♥ 13:24:58 » URL: http://Http://innehosina.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback