Dags för...

Nu har vårt lilla, lilla minstebarn fått papper om att börja... Ja vaddå? Babysim? Miniskutt? Bebisrytmik? Bygga-kloss-träning? Dricka-välling-teknik-utbildning? 
 
Nej nej. Inget av det. 
 
Han har fått papper om att börja ... SKOLAN!
 
Jo. För han är tydligen så stor?
 
Jag har officiellt blivit den där föräldern som utbrister näääämen vart tog tiden vägen? Det trodde jag inte när jag harvade runt i min föräldraledighet med sömnbrist upp till knäna och en uppfattning om att tiden mellan klockan 06 och 09 var en hel dag. Inte visste jag då att bara en ynka grisblink senare skulle jag vara mamma till en snart 6-åring och en snart 9-åring. C to the R to the A to the Z to the Y. 
 
Men nu är det alltså skoldags och även om det känns galet att minstebarnet har blivit så stor så känner jag mig redo. För jag känner att HAN är redo. Jag vet att han kommer trivas i skolan. Han har redan många kompisar som går där, han känner till lokalerna och kommer ha samma lärare som sin storebror. Dessutom ska det bli skönt att ha alla mina två bebisar samlade på ett och samma ställe, på något vis. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Lena

Känner precis samma! Fast det är min äldsta som börjar så jag en bebis kvar i alla fall. Förvisso är hon 3,5 nu och STOR som hon uttrycker det själv. Ändå min bebis. Alltid!

2018-01-18 ♥ 10:42:32
Anonym

Haha, min kära mor brukar säga samma sak fortfarande och jag fyller 25 i år! Han kommer klara sig galant din lugna och fin DeBruin!

2018-01-18 ♥ 12:07:03
Caroline

Ja cracy 😘

2018-01-18 ♥ 19:40:23
Lisa Karlberg

Min äldsta ska också börja skolan i höst. Jag är i chock! Hur man man gå från 1 år- som för övrigt var världens längsta och jobbigaste år- till att fylla 6 på en blinkning?

Svar: Mycket märkligt. Håller med om att första året segade sig fram och sedan har det bara sagt SMACK
Moa DeBruin

2018-01-18 ♥ 19:45:29 » URL: http://lamadjur.blogg.se/
farmor

Snart fyller han 40... Jodå, tiden fortsätter att rusa! Sååå obegripligt.

Svar: oh maj gadd... :)
Moa DeBruin

2018-01-18 ♥ 23:00:46
Nina

Jag minns att när jag började läsa din blogg så hade du precis outat att du skulle bli förälder. Har det gått 9 år sedan dess??? PS. Bloggar har kommit och gått i min bloggrutin men din har alltid funnits kvar ❤️ Ha en fin helg!

Svar: Härligt att du hängt kvar! Kram! :)
Moa DeBruin

2018-01-19 ♥ 16:45:43
Hon

Hihi, jag tycker det är lite craZy att du stavar craZy med c... Cracy?

:-P

Svar: öh? Vet inte hur c smög sig in. Jag blev nog förvirrad av mellanrummet :) Självklart vet jag att det stavas med Z
Moa DeBruin

2018-01-24 ♥ 11:08:12

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback