Mål 2018

Mål för 2018: 

 

• Fortsatt mycket tid med min familj och vänner

2017 har jag haft massor av tid för socialisering och det vill jag fortsätta ha även 2018. Att planera in roliga saker och lägga tid och pengar på att uppleva saker med di nära och di kära, det är grejer det. 

 

• Tid för träning

Min rygg säger åt mig att jag borde viga en stund per vecka åt styrka och möjligen yoga.

 

• Göra om köket

Det här har vi ju pratat om ett tag nu och jag tänker att 2018 är året då vårt gamla kök blir ett nytt kök. Yes! Med reservation för att vi drar ut på det ytterligare några år... Jag lovar er inget. Det finns inga garantier. Antingen händer det eller så händer det inte. SLUTA TJATA OM DEN DÄR RENOVERINGEN! Ja det kanske är jag som ideligen tar upp ämnet men jag tycker ändå att det är ni som ska sluta tjata. Okej?

 

• Utröna min karriärväg 

I´m just saying. 

 

 

 

 

 

• Ett större hus

Ett långsiktigt mål förvisso men jag lägger ändå in det. Ett större hus med stora umgängesytor och där vi kan ha julgran OCH gäster samtidigt är en dröm. 

 

• Vara lugn. Vara i nuet.

Lättare sagt än gjort för någon vars namn på latin är Ångesto Stressolato. Men 2018 då jäklar ska jag inte ligga en minut före i tanken. Näpp. Jag ska vara så luuuugn att jag till och med ligger efter i tanken. Ha! När mina kollegor på måndag morgon ringer och frågar om jag inte ska komma till jobbet så kommer jag vara superförvånad och ba va är det inte söndag fortfarande? Ha! Briljant eller vad? Obs! Planerar att ligga i synk i tanken på fredagar. 

 

 

 

Kommentera gärna!
Anonym

Haj Spajdan! Jag står på en låg dos Sertralin som verkligen dämpat min oro och ångest som jag annars dragits med i hela mitt liv. Gör annars allt rätt, gått i terapi etc etc. Önskar att jag hade provat det för 100 år sedan.
Rekommenderas varmt, Ida (inte bara mamma utan också orolig själ (och också läkare)).

Svar: mm kan vara något kanske....
Moa DeBruin

2018-01-03 ♥ 20:36:15

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback