Min bästa igenkänning

Igenkänning:
 
1. 
 
 
 
Tanken att jag någon gång har blivit betraktad och möjligen begrundad i smyg, precis så där som jag själv har suttit och betraktat och begrundat människor i smyg, är svindlande. 
 
 
 
 
2. 
 
 
Ha! Så sant! Det går även att applicera på kompisar som taggar varandra heeeela tiden men så plötsligt blir det tyst och dom verkar inte vara vänner längre och jag måste börja detektiva mig runt för att begripa vad som i hela friden har hänt??
 
 
 
 
 
3. 
 
Lätt att jag ska börja bli mer marinerad! Jag säger som Mia Skäringer - det kanske inte är jag som är överkänslig det kanske är du som är underkänslig?
 
 
 
 
 
4. 
 
Men exakt! Ett av mina ledmotiv i livet. 
 
 
 
 
 
5.
 
 
 
Relaterar. Jag har fortfarande skamkänslor för när jag missade heja på en bekant som just hade fått barn och det var två år sedan nu. Den typen av ångest pratar förresten jag och Regina om i avsnitt 10 av Veckans Smash, finns här för er som vill lyssna. 
 
 
 
 
 
6. 
 
 
 
Det här är helt klart värt att tänka på när samhället vill ge oss dåligt samvete för att vi inte dricker 14 liter vatten, förväller oss i gurkmeja och mediterar ihop med delfiner VARJE DAG.
 
 
 
 
7.
 
 
Jag och min man brukar på riktigt skylla på inbrottstjuvar när vi inte kan hitta saker här hemma. Tanken att det skulle kunna vara vi som är stökiga och ostrukturerade har inte slagit oss. Nej. 
 
 
 
 
8. 
 
 
 
Min bästa sport är att dela ut straff som i slutänden bara straffar mig själv. Som den gången då jag "straffade" min tandläkare, som jag var irriterad på, genom att avböja ett besök och sen gick det ytterligare två år utan att jag gick dit. Status just nu: Har ett stort hål som måste lagas. Mm. Men straffandet kändes FÖRJEDRA bra just då!
 
Japp. Det var den igenkänningen för nu. 
 

Kommentera gärna!
Martina

Åh, ettan! Den slog mig i huvudet när jag gick på gymnasiet. Jag var verkligen "ingen" tyckte jag. Helt ocool och trodde ingen nånsin skulle bli intresserad av mig. Drömde om snyggingen i estetklassen som jag aldrig skulle våga prata med. Så en dag fick jag ett mail av en kille som "spanat in mig" och han trodde jag hade märkt det eftersom han tydligen hängt runt mitt skåp och sånt. Jag hade aldrig sett honom förut. Vi blev givetvis ihop, mest för att jag blev så överraskad och överväldigad. Fast jag tyckte aldrig om honom tyvärr, så jag fick göra slut efter ett tag.

Svar: Haha ☺️❤️
Moa DeBruin

2018-01-25 ♥ 11:28:28
Lovisa glennfalk

Sitter själv på café och blev så självmedveten när jag läste ettan 😶

Svar: Haha 😁
Moa DeBruin

2018-01-25 ♥ 18:26:40
Anonym

😂😂😂 nr 6. You will die anyway !!! Bäst!

Svar: Visst är den 😆
Moa DeBruin

2018-01-25 ♥ 18:57:49
Hanna

Ha! Jag har straffat tandläkaren sen 2012 för att de inte kan sluta tjata om tandtråd. Men nu ska jag dit imorgon, känns helt plötsligt som att hon kanske inte kommer kommentera det mindre nu när ingen tagit bort nån tandsten på över sex år 😏

Svar: Lycka till 😆
Moa DeBruin

2018-01-25 ♥ 20:27:24
Helena

Alltså du skriver SÅ roligt! Dina formuleringar är alltid klockrena 👌Du borde skriva en bok, skulle köpa direkt (obs vet att det är lite svårare än så att ge ut en, men du har i alla fall ett fan så att du vet. Osäker på om det kommer funka som argument inför bokförlag dock 🤔) Hur som helst, hoppas du orkar hänga i och blogga massa massa år till ❤️

Svar: Tack för pepp 😘
Moa DeBruin

2018-01-25 ♥ 21:48:59

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback