Ni kan kalla mig festfixar´n

Jag och Matilda har blivit festfixare. Jajjimen.
 
På lördag är vi med och ordnar en fest för 150 personer. Idag har jag packat godispåsar till exakt så många människor. Plus några till. 
 
 
 
 
 
 
Jag var helt vimmelkantig efteråt och kommer antagligen drömma om detta inatt. Neeej neeeej mosa mig inte kommer jag mumla i sömnen och drömmer då antagligen om en gigantisk chokladkula i guldfärg som rullar emot mig i alldeles för hög fart.
 
Sen fick vi leverans av 120 liter popcorn och HÄR mina vänner, om inte innan, testades min motståndskraft. Det var nämligen samma typ av popcorn som serveras på bio och det vet vi ju alla att biopopcorn är en liten bit av paradiset i poppad form. Hade jag blivit lämnad ensam med dessa kan jag inte lova att 120 liter inte blivit av med en nolla. Och det hade ju möjligen känts megabra idag men snöpligt på lördag. 
 
 
 
 
Huuuuur som helst.
 
Jag känner mig väldigt lugn inför detta evenemang. Borde det i sig göra mig stressad? 

Kommentera gärna!
Sabina

JAG VILL HA EN GODISPÅSE!

2018-01-16 ♥ 20:47:43 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Hanna Karlsson

Det var bra gjort att kunna motså. Jag hade säkert nallat en och annan karamell....

2018-01-17 ♥ 05:25:24 » URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Mli

Haha, jag minns ett jobb jag hade som 19-åring, jag och en kollega fick i uppdrag att packa 200 påskägg till företagets kunder... Och det var inga miniägg, direkt. Herregud. Värsta (ok, kanske bästa?) var att våra chefer, när de lämnade oss med 100 kg godis att packa, sa "ni FÅR äta samtidigt". Har aldrig varit med om en sån galen sockerkick, haha! Wow alltså.

Svar: Dröm! Hehe
Moa DeBruin

2018-01-17 ♥ 11:50:15
Anonym

Sommarjobbade som yngre en sommar med städning. Ett av ställen jag städade var en godisaffär. Och jag städade den när den var stängd och ingen annan var där. Så frestande... Men vågade aldrig smaka något då jag visste att ägarna va två stela stränga personen...

Svar: STARKT! :)
Moa DeBruin

2018-01-17 ♥ 15:18:21
Anonym

Vart är min inbjudan till detta kalajs känner jag rent spontant?!😋😍🤷‍♀️

Svar: Hehe. Ja vi hoppas att det blir lyckat!
Moa DeBruin

2018-01-19 ♥ 14:38:15

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback