Nyårsafton 2017

Vilket fabulöst avslut vi hade på 2017 igår! 
 
Vid kl 17 kom ett helt gäng med gäster hem till oss. Vi började med tilltugg och bubbel. 
 
 
 
 
 
Sen gick vi ut på en snöig promenad. Att ta sig utomhus är ett hett tips när man firar nyår tillsammans med barn. Kidsen får springa av sig sin pirriga energi och de vuxna får andas frisk luft med löften om en kväll med mycket ork. 
 
 
 
 
 
Vi grillade marshmallows. Enkelt och ack så älskat av alla åldrar. Vissa gav mer färg till marshmallowsen än andra. Men det där är en smaksak. 
 
 
 
 
 
Sen gick vi in igen och det var dags för förrätt. Halloumiburgare på mini-vis. Mycket delikat! Vi hade knytkalas och som värd måste man bara älska när gästerna har med sig det ätbara. Stressnivåerna sjunker markant. 
 
 
 
 
 
Sen dukades huvudrätten fram. Potatisgratäng och kött (som jag nu helt har glömt av vad det var för sort) och massa annat smarr (om jag hade startat restaurang är det alltså så här menybeskrivningen hade sett ut "potatisgratäng med kött som jag inte minns vad det är och annat smarr) (kommunikativt, verkligen).
 
 
 
 
 
Jag stod för efterrätten. Frozen cheesecake med citron. Det är min go to-efterrätt som alltid gör succé. Jag googlar alltid mitt eget recept.  Mvh // ödmjuk tjäj
 
 
 
 
 
När vi var klara med alla rätter var klockan 23:00 och vi plockade fram ett spel - Tre snabba svar. Sjukt kul! Det går ut på att man, som namnet antyder, ska ge tre snabba svar på bara några sekunder. Frågan kan till exempel vara "säg tre tjejnamn på tre bokstäver" eller "säg tre saker man inte kan göra i en hiss". Det låter enkelt men på kort tid och under press blir det plötsligt extremt svårt. Vid frågan "säg tre ord med hål i" svarade jag "hålfot" och "håååål of fame". Rätt smart ändå om jag får säga det själv. 
 
 
 
 
 
Sen slog klockan 12. Vi skålade, tände tomtebloss och tittade på grannarnas fyrverkerier. 
 
 
 
 
 
 
Igår: Stod värd för nyår.
Idag: Kan öppna en blomsterbutik. 
Eller nej nej, idag: Kan öppna en blomsterBOUTIQUE!
 
 
 
 
 
 
Titt så fint! 
 
Nu ska vi snart åka till min pappa och käka nyårsdagsmiddag. Graden av lyx att inte behöva laga mat idag går ej att beskriva i ord. 
 
Över och ut. 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Gott Nytt År, kära Moa! Kram 😘🌹

2018-01-01 ♥ 12:10:50
Anonym

Gott Nytt År, kära Moa! Tack för en underbar blogg! 😘🌹

Svar: Tack själv och gott nytt år 😘
Moa DeBruin

2018-01-01 ♥ 12:11:40
Anonym

Ser mer ut som ni eldade marshmallows 😂😉

Svar: Möjligen ja 😉
Moa DeBruin

2018-01-01 ♥ 14:53:57
Hanna

Första bilden fick mig att gå direkt till hyllan med ostbågar när jag ändå skulle handla kvällsmat idag 😄 Gott nytt år!

Svar: härligt att höra! hehe gott nytt år!
Moa DeBruin

2018-01-01 ♥ 19:39:37
Fröken F

Men smart att gå ut en stund! Blir ju lätt överpeppade barn som hänger och slänger både högt och lågt på sådana tillställningar :-)
Dessutom tycker dem säkert att det är jätte spännande att grilla marshmallows.

2018-01-01 ♥ 23:07:23 » URL: http://talangslan.wordpress.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback