Party!

Igår var jag och Matilda projektledare, partyplanners och prisutdelare vid en fest för 150 personer. En slags personalfest kan vi kalla det. 
 
 
 
 
Det var SÅÅÅÅ roligt! Roligaste kvällen i år vilket kanske inte är så svårslaget så här tre veckor in på året, men jag tror att det kommer hålla i sig en bra bit in i 2018. Jag har insett att det här med att projektleda passar mig väldigt bra. Jag gillar att ha "många bollar i luften" om jag får lov att slänga mig med en klysha. Faktum är att min svårighet är att bara hålla en boll i luften? Det gör mig rastlös. Mitt jobb ska innehåll många bollar. 
 
Huuuuuur som helst. Nog om bollar. Jag hade min favoritklänning på mig samt chockade min öron med örhängen. Jag har hål i öronen men har inte pyntat dom på säkert tio år. Men nu så.
 
- Pass opp snibbar för nu kommer det ett pynt! sa jag och tjoffade in örhängen med toffsar som hade gjort Maria Montazami stolt. 
 
 
 
 
Roligast med kvällen var att få uppmärksamma massa grymma medarbetare. Vi delade ut pris för Årets Engagemang, Årets Stil, Årets Kollega, Årets Veteran och så vidare. Att se någon bli genuint glad är härligt. Sen är faktiskt alla vinnare. Och där kom det här inläggets andra klysha, men så äré. 
 
 
 
 
Jag och Matilda fick massa blommor under kvällen vilket jag absolut inte hade väntat mig. Kände mig som drottning Silvia allra minst. 
 
 
 
 
 
Jag kom hem vid 01:30, somnade som en liten partyplaneringsgris och väcktes strax där efter av barn med feber. Japp. Nu har jag druckit en hel kanna kaffe. På riktigt en HEL kanna kaffe. Själv. Överväger att brygga en kanna till alternativt försöka skapa någon slags intravenös lösning?? 
 
Innehar, tröttheten till trots, känslan av att jag har världens bästa jobb med universums roligaste kollegor. 
 
Över und ut. 
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback