Seans

Jaha ja, vad hade då jag för mig igår kväll undrar ni med största säkerhet (visst?).
 
Jo jag och en kompis var på seans. Japp. Jag är ju, som ni vet sedan innan, väldigt andlig av mig och lockas mycket av hela den där grejen. Just en seans är en träff med flera människor där ett certifierat medium (jopp det finns certifikat för detta) förmedlar kärleksfulla budskap från andra sidan. Jag förstår att det låter suuuperknasigt för någon som tycker att hela andegrejen är humbug men för mig känns det väldigt naturligt. Och det får man acceptera precis som jag accepterar andras tro eller icketro om livet. 
 
Igår var vi omkring 30 personer i olika åldrar som hade samlats. Flera fick "besök" av bortgångna föräldrar eller partners vilket såklart var känslomässigt. 
 
Jag hade en dam som var där för att "snacka" med mig. Trrrrrevligt. Det tråkiga är att jag typ inte kommer ihåg vad budskapet var? Det var något med barn. Sen om det var att jag skulle få fler egna barn eller något annat, det minns jag tyvärr inte. Det var även något med att jag är en pedagogisk person och damen menade att jag ska jobba med barn på ett pedagogiskt sätt. Något sånt? 
 
Mm.
 
Jättebra att gå på seans och sedan kliva ut därifrån och vara helt blank. Men jag är alltid blank när jag har minglat med andar (och HÄR kan jag mycket väl ha omvänt alla skeptiska personer). När jag träffar mitt andra medium måste jag alltid anteckna allt som sägs för annars åker jag därifrån och minns absolut inget. Det är så mycket energier i omlopp när man väl är "igång" att när jag går därifrån pyser liksom luften ur mig och ut med det åker minnet. 
 
Det var hur som helst fint att ta del av dom som fick fina budskap från närstående. Plus alltid trevligt att hänga med min kära vän. 
 
Japp. Det var allt för det här anderapporten. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Vilken supersnygg topp👌🏼👌🏼

Svar: Det är en klänning, tack 😄
Moa DeBruin

2018-01-24 ♥ 11:22:11
Nathalie

Jag ÄLSKAR sånt där!! Har varit till flera medium och är så fascinerad! Dock är jag som du och glömmer precis allt efteråt o_O KRAM

Svar: Ja ett tips är verkligen att anteckna det som sägs 😁
Moa DeBruin

2018-01-24 ♥ 12:00:55 » URL: http://naatly.se
Knut Natt och Dag

När jag var på seans sist satt en tjej och antecknade allas budskap som man fick just för att det så lätt är helt borta när man går därifrån annars! 💓

Svar: Smart! Jag kanske ska sadla om till seans-antecknare 🤔😄
Moa DeBruin

2018-01-24 ♥ 12:28:18 » URL: http://mfsolsken.blogg.se/
Lina

Läste för fort och trodde du skrev om att du och en kompis varit på Sean Banan haha. Ändå rimligt det med kanske. Men sjukt spännande med SEANS, jag skulle också vilja testa någon gång

Svar: haha... Inte Sean Banan. Den här gången.
Moa DeBruin

2018-01-24 ♥ 14:57:49
Sabina

Brukar du vara rädd att få med dig andar hem? För det är därför jag aldrig gått på seans, skulle gärna vilja men jag har hört så många historier om folk som fått med sig osynliga gäster hem :(

Svar: Nä det är jag inte rädd för :) Där emot kan jag säga att efter min första seans, som var mitt första möte med ett medium någonsin, så var jag lite skakig efteråt och sov rätt dåligt några nätter. Men det gick över.
Moa DeBruin

2018-01-24 ♥ 20:01:16 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Anonym

Kul!! Jag bor i Skövde, men åker till Örebro för seanser eller liknande, lät som jag gör det ofta men det gör jag inte 😄 Har du något tips på duktiga medium i Skövde trakten?

Svar: Nej tyvärr inga i Skövde :-/ Jag var i Lidköping nu. Googla så hittar du bra träffar :)
Moa DeBruin

2018-01-26 ♥ 23:01:11

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback