Slut på julledigheten

Jahapp då var vår jul och nyårs-ledigheten över för den här gången. 
 

Vi har hunnit med en hel del under vår ledighet. Åkt skridsskor, besökt Balthazar, bowlat, träffat kompisar, haft fikabesök, varit fikabesök, gått på bio, varit hemma och varit borta. Sen har jag även haft besök av mina barndomsvänner. Vi ses inte så ofta för vi bor i olika länder men när vi träffas är det som att träffa sin ryggrad på något vis. Vi växte ju upp tillsammans och har upplevt så mycket ihop. Vi är varandras barndom. Så även om vi inte umgås frekvent längre känns det fint att ha kvar kontakten och jag vet att jag skulle kunna ringa när som helst om vad som helst. 

 

I övrigt har jag och familjen under den här ledigheten skrattat, tjafsat, myst, lagat god mat, haft noll matinspiration, varit pigga, varit trötta, velat samma sak, inte velat samma sak, njutit av inga rutiner, längtat efter rutiner, längtat bort, längtat hem, haft roligt, gått varandra på nerverna och så vidare och så vidare om vartannat huller om buller.

 

Ungefär så där som det är att vara lediga tillsammans i en familj. 

 

Julledigheten 2017/18 - you´ve been a blast! 

 

Solnedgång över casa Spiderchickus igår. 
 

Kommentera gärna!
Josefine

Låter som en riktigt göttig ledighet!

2018-01-09 ♥ 08:40:15 » URL: http://https://daystyle.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback