Svartsjuka och värsta grannen

I veckans avsnitt står Regina inför ett stort beslut. Hur vet man skillnaden på om man är feg eller om det är magkänslan som säger nej? Svår nöt att knäcka. 

 

Jag listar svenskens tre värsta grannar och inser att jag dels eventuellt är en av dom... Varför brukade förresten Reginas granne gräva i hennes sopor och vad var det för självutnämnd ”nattpatrull” som kom hem till min familj?

 

Slutligen pratar vi om svartsjuka. Är det enklare att vara otrogen i dagens samhälle? Regina berättar om den gången hon gjorde ett övertramp mot en dåvarande pojkvän och jag reflekterar kring en annan slags svartsjuka - nämligen den gentemot kompisar. 

 

Det och mycket mer i Veckans Smash! 

 

Hoppas ni gillar! Lyssna här nedan eller i appar där poddar finns. Följ oss gärna på Fejjan

 


Kommentera gärna!
Anonym

Ett sätt att kanske inte skilja på magkänsla och undvikande, men att bryta ett undvikande är att fundera på om det man vill göra är något som tar en närmare ens mål och värde. Tar det en närmare som är det ofta en idé att köra. Motgångar kommer ibland oavsett. Magkänsla är verkligen ett riskfyllt begrepp. I jobb professionellt verkar det ju bara vara de som jobbar i många många år med ngt som magkänslan fungerar för.

Svar: Bra tips! Ibland kan man möjligen överanalysera saker
Moa DeBruin

2018-01-20 ♥ 15:40:57

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback