Spiderchick

Danmark smått och gott
Vi är i Sverige igen! 
 
Vi hyrde ett hus i Danmark via sidan Airbnb. Vi känner flera som har testat den tjänsten och det visade sig vara smidigt. 
 
 
 
 
 
 
Det visade sig även att sexåringen är en riktig bastukung. Han har suttit i husets bastu och fört djupa samtal med alla som velat lyssna. Ni ser ju på kroppsspråket vad mycket smart han med största sannolikhet delar med sig av. 
 
 
 
 
 
På tal om bastu. I stugan fanns det ett loft som man kunde sova på. Där gick Spiderpapa och våra barn och la sig en kväll. Detta visade sig vara ett misstag. Ett HETT misstag! Efter en timma fick vi evakuera både honom och sovande barn på grund av att värmen där uppe vid taket vida översteg bekväm sovtemperatur. Där emot hade vi säkert kunnat grädda en limpa eller två där uppe. 
 
 
 
 
 
Spiderpapa fick förresten håret klippt av Thea 12 år och kände sig som en citat "ny människa". Tänk vad lite toppning med en kökssax kan göra? Där och då glömde han förmodligen den traumatiska loft-incidenten. 
 
 
 
 
 
Solnedgången över stugområdet var inte kattpiss direkt. 
 
 
 
 
 
Tack Danmark och våra kompisar för en riktigt rolig resa! 
 
Mli

Oj vad långt Spiderpapas hår var! Har nog aldrig sett det utsläppt (på nån av de bilder han varit med på i bloggen dårå). Brukar han ha det utsläppt? Så orättvist att killar kan få så långt hår medan många tjejer inte kan 😳

Svar: han brukar bara ha utsläppt när han spelar hårdrock :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress