Spiderchick

Fab semester och omatchat spill
Vi är tillbaka i Skövde.
 
Vilken fab semester vi har haft i Lund och Malmö med omnejd! Med rolig tajming att vi kunde möta upp flera kompisar som också har semestrat där nere. Det är också roligt att den här tjusiga strandbilden snabbt blev en av mina mest gillade någonsin på Instagram. 
 
 
 
 
 
 
 
Igår joinade vi gänget på en Sommarlovsinspelning och dukade upp frukost i gröngräset (gulgräset?). 
 
 
 
 
 
Jag såg en pappa som hade spillt kaffe över sina vita (!) linnebyxor. Alltså, förlåt kaffespillarpappan men det såg FÖR roligt ut. Hahahahahahaha...
 
Sekunden senare fick jag en stor, VIT FÅGELSKIT på min SVARTA klänning. Jag har inget bildbevis men ni får helt enkelt tro mig när jag säger att det RANN fågelbajs på baksidan av min klänning. 
 
 
 
 
Tackarrrrrr. 
 
Vi kunde väl i alla fall ha bytt kladdgrej, jag och kaffespillarpappan? För en bättre färgmatchning. 
 
 
Anonym

Alltså alla dina sköna och luftiga klänningar. Känner att jag behöver stiltips pronto a la spiderchick! Rädda mig från värmeslag plz!

Svar: Kan inte använda något annat än luftiga och sköna kläder 🙈 mitt tips är Monki!
Moa DeBruin

Marielle

Är det bara jag som blir påmind om personen som var med i Sveriges mästerkock för något år(!?! Kanske dags för mig att släppa detta *emoji som tänker* <-- sitter vid datorn den här gången också varför emojis sker i skrift) sedan och alltid sa just "TackarrrrrrRRRRRR" med tusen R så man blev irriterad? Numer är det ju bara roligt. Så tackarrrrrRRRR för ännu ett trevligt blogginlägg :D (<-- oklart varför jag gjorde en sådan smajli istället för skriftlig emoji. Det gick av bara farten. Eller kan den tillgodoräknas som skriftlig kanske? ...ska "push it baby" och pipa iväg nu istället för att skriva milslånga parenteser med obetydligt innehåll som en värre version av Ove Sundberg).

Svar: haha jag har inte sett Sveriges Mästerkock faktiskt? så har tyvärrrrr inte fått det där ifrån ;)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress