Spiderchick

Ingen sovmorgon och tjuvskator
Idag ställde jag faktiskt klockan och kämpade mig upp strax innan 08. 
 
Jag har sovit till 09-10 de andra morgnarna under semestern och det funkar liksom inte. Jag blir mosig, trött och slö hela dagen. Någon som kan relatera till det? Kan man sova för länge?
 
I övrigt kom jag just på två skator utanför vår balkong. Jag tror att en av dom var inbrottsskatan. Han satt i trädet med sin polare och spanade in i vårt kök och överlade antagligen fortsatt kriminalitet. Otroligt obehagligt!
 
Då insåg jag plötsligt skatornas stora intresse vid vårt hem. Nämligen en låtsasring som barnen har lagt på fönsterbrädet och som har legat där ett tag. Det MÅSTE ha varit den som skatorna har sett glittra i solljuset? Korkade som dom är har dom väl trott att det är något av värde. 
 
 
 
 
 
Fy fasen alltså. 
 
Att kunna skilja silver från plast är väl ändå A och O som yrkeskriminell??
Hanna

Jag är exakt likadan med sovandet! Sover till 9 varje morgon nu men har ont i huvudet och är orkeslös hela dagen. Går jag däremot upp 8 är jag pigg och fylld av energi. Så irriterande, för det är ju så skönt att sova längre. Trist också när sambon sover till 10 varje dag, då har jag två timmar av "väntan" innan det är frukostdags.

Anonym

😄👍🏻

Carro

Håller med! Dagen blir inte bra om man inte kommer upp i tid. Själva går vi upp vid 6-6.30 oavsett om vi är lediga eller ej. Är skönt att kunna strosa runt i pyjamas hela morgonen och att kunna äta fruktos i lugn och ro samt att inte behöva ändra på rutiner när jobb/skola börjar igen.

Pia

Jag gillar också att äta fruktos i lugn och ro! 😂😂😁

Carolina

Fun fact med skator, de intresserar sig för allt som blänker, oavsett värde. Så mer bling bling vill de ha, och verkar strunta i värdet. Vilket känns skönt på något sätt, så man slipper oroa sig för smycken eller silverbesticken får nya flygburna ägare.

Svar: Ja men då är det ju ringen dom har spanat på! Hu!
Moa DeBruin

onormaltnormal.blogg.se

Usch jag är lite rädd för skator. Jag hatar när de hänger på tomten, känner mig bevakad! Småfåglar är ju kvar även om man tittar på dem från fönstret, men skator flyger iväg när jag tittar på dem. Skulle inte tordas kalla dem dumma, de får kanske reda på det 😱😰

Svar: Haha jag vet! Dom är lite läskiga
Moa DeBruin

Conny

Båda skatorna kanske är lika goda kålsupare? Jag får för mig att de jobbar i par. En som stjäl och en som håller utkik. Men det är väl bara som jag får för mig.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress