Sommarlov i repris

Vi har landat i Skåne. Jag har ju en kusin i Lund som ni kanske vet vid det här laget. En mycket gästfri sådan för vi är alltid välkomna. Nu ska vi låna hennes lägenhet i några dagar medan hon själv är ute i Sverige och semestrar. 
 
Igår besökte vi inspelningen av Sommarlov igen. Förra året gjorde jag den här lilla guiden. Den funkar fortfarande. Vi anlände ca 1,5 tim innan start och då var det redan mycket folk där men vi lyckades ändå haffa bra platser. Vi hade med oss filt och frukost och kaffe som sexåringen råkade putta ut med foten *andas iiiiiiin* (jag säger ju att jag har mer anvädning av profylaxandning EFTER mina förlossningar). Tiden till inspelningsstart kl 09 gick ändå fort, kaffeförlust till trots. 
 
 
 
 
 
 
Förändringen för i år är dock att Sommarlov har bytt plats från Västra Hamnen till Beijers Park. Samt att det inte längre är direktsänt utan varje avsnitt spelas in en dag i förväg. För de som gästar i publiken är det bara bättre. Vi kan vara med och titta live OCH uppleva någon slags deja vu dagen efter. 
 
Ser ni barnen med kepsar och den glittrande kvinnan med fantastisk utstrålning och rosamönstrad klänning?? Där är vi! 
 
 
 
 
 
I år hade vi tur att alla tre programledare var närvarande vilket barnen tyckte var roligt. Plus att vi fick se vem som var Sommarskuggan. Mycket spännande. 
 
 
 
 
 
 
Nu drömmer jag om att få jobba med Sommarlov någon gång. Det verkar så sablans roligt!
 

Kommentera gärna!
Hanna

Haha, profylaxandning får jag användning av varje dag med trotsig snart 3-åring hemma 🙉

Svar: feel ya! :)
Moa DeBruin

2018-07-25 ♥ 20:54:01

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback