35-årspresenter

Jag fick exceptionellt bra presenter igår. 
 
1. En korg
Vem älskar inte att få en korg?? Det vilar något lätt magiskt över flätade cellulosafibrer innehållande en massa gött som man aldrig skulle köpa själv i ett svep.
 
 
 
 
 
 
2. Presentkort 
Perfekt! Nu kan jag med gott samvete köpa den där möjligen över-Instagrammade Kai Boisen-apan som jag har sneglat på i över ett år. Med ett presentkort känns en 9 centimeters träklump för 699 kr legitimt. 
 
 
 
 
3. En upplevelse 
Av mina bröder och min svägerska fick jag biljetter till en Abba Tribute-show. Otroligt att dom vill bjuda mig på det med tanke på att jag fortfarande är skyldiga dom en upplevelse på Laserdome, något de fick i julklapp 2016. 
 
Japp.
 
Bra presenter hur som helst.
 

Kommentera gärna!
missayannasvarld.blogg.se

ABBA 😍☺️

2018-06-19 ♥ 15:52:51 » URL: http://missayannasvarld.blogg.se/
Mamma

Angående korgen, vill jag bara tala om att det är typ en vandringspokal😄Så när allt är uppätet o urdrucket tar jag gärna tillbaka den! Så kan min mamma fylla den med godsaker som jag får i julklapp! Häpp, återvinning🤪

2018-06-19 ♥ 21:14:38
Anso

https://www.cervera.se/produkt/apa-mini-95-cm-teak?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=klubbdagar-juni 20% på apan nu!!

2018-06-30 ♥ 18:27:57

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback