Bubbelbad och baddräktsgoogling

Som jag skrev igår flydde jag och barnen undan värmen in på ett lekland.
 
När kidsen kände sig klara med leklandet var klockan bara 17:30 så vi gjorde det enda rätta, vi bjöd in oss till några kompisar. Extra plus i kanten att dessa kompisar har en bubbelpool. 
 
Barnen badade non stop hela kvällen. 
 
 
 
 
Nej barnens kompis är inte en smiley, jag vill bara inte vika ut honom. Han såg dock ungefär lika glad ut som smileyn så det är ändå en rättvis spegling. 
 
Sen blev det paus för mat. 
 
 
 
 
Och så på´t igen. 
 
 
 
 
Vid 21:30-snåret fick vi tvångsavrunda badningen och vid det laget var det mer vatten utanför än i poolen. 
 
Min kompis hade för övrigt varit på Sommarland tidigare under dagen. Där hade hon sett en tjej med den snyggaste baddräkten hon någonsin skådat. En skapelse med drapering över bysten och vit botten med ett svagt lövmönster. Min kompis blev så förtjust att hon bara var tvungen att gå fram till tjejen och fråga vart baddräkten var ifrån. 
 
- Hon sa att den var från ett svenskt märke som heter Ebon. Möjligen Ibon, berättade min kompis. Men när jag googlar hittar jag ingenting! 
 
Jag började också googla. Jag sökte på både Ebon, Ibon, E bone och allt möjligt men fick inga träffar. Vi började nästan tro att tjejen hade ljugit om märket för att få baddräkten för sig själv. Men så gjorde jag en sista chansning och efterlyste baddräkten på instagram. 
 
Snart fick jag ett tips om ett märke som heter Ia Bon. Och där - DÄR var den! Baddräkten! Ha! 
 
 
 
 
 
Inte Ebon, Ibon eller E Bone. Utan Ia Bon. Jösses. Vi hade verkligen kunnat googla oss själva ner i graven... 
 
Nu fanns den typiskt nog inte kvar i min kompis storlek, men den förlösande känslan i att finna vad man söker - den är så mycket värt! Att få ett kvitto på att man inte är galen. Aaaaa...
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Ia Bons snoddar med "rosett"! Dyra, men så bra och superenkelt piff. Tips!

2018-06-11 ♥ 12:37:47

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback