En helg i naturen

Igår morse åkte vi till Tiveden nationalpark för att lajva naturen tillsammans med min mans sida av familjen. Himla trevligt!
 
Alla inkvarterade sig i olika stugor och vi delade med min mans bror och familj. 
 
 
 
 
 
 
Efter incheckning och lunch var det dags för fisketävling. 
 
 
 
 
 
De som delade stuga var i samma lag och VÅRT LAG VANN! Vi fick firrar som vi släppte tillbaka ut i sjön. Eller tillbaka i "poolen" som femåringen sa. Men så var det ju även han som aldrig upptäckte havet på Cypern för allt poolvatten...
 
För övrigt kan jag meddela att ju fler roddare desto större risk att en båttur endast går i cirklar. 
 
 
 
 
 
 
Efter fisketävling och en antal cirklar med båten var det dags för den årliga pricka-kotte-i-en-hink tävlingen. Jo, vi gillar att tävla i vår släkt. 
 
 
 
 
Gissa vem som vann? JAAAG! Yes! Jag fullkomligt krossade hela släkten i kottekast. Baaaam ba. Resten av kvällen gick jag runt och kallade mig själv för Miss Kotte. Oklart varför. Men det kändes bra. 
 
Min vandringspokal:
 
 
 
 
Sen blev det middag. En hel buffé av massa gott! 
 
 
 
 
Efter en lång dag med massor av kul blev det kväll och dags att säga godnatt. Då hade femåringen frågat när vi skulle lägga oss sedan kl 14. Det kaaaan ha att göra med att han skulle sova i våningsäng med kusinen. 
 
 
 
 
 
 Sen sov han i dubbelsäng bredvid mig. Men ändå. Ambitionen var rolig. 
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback