Grattis Sverige!

Nationaldag idag. Jag säger - grattis Sverige!
 
Tillåt oss kika på vad jag har gjort på nationaldagen de senaste åren. 
 
2009 
Det här är min första dokumenterade nationaldag och jag undrar i en video (som inte längre går att se) varför vi firar nationaldagen den 6 juni. Jag har helt ärligt inte stenkoll idag heller. Men det behöver ju inte ni veta. 
 
2010
Jag brunchade enligt egen utsago på en uteservering och spexade i en park. Bodde i Göteborg då och hade en bebis på 8 månader. 
 
 
 
 
2011
Vi firade Svea Rikes föllsedag på en lekplats i Skövde med jordgubbstårta och nappflaskor. 
 
 
 
 
2012
Vi firade nationaldag i Hjo och jag var uppenbarligen gravid AF. Bara cirka en månad senare (10 juli) skulle jag snitta upp min bukmuskulatur och möta en fantastisk liten människa som blickade mot mig med rynkade ögonbryn (voffo voffo gör di på detta vise?).
 
 
 
 
 
 
2013
Den lilla människan som året innan kommit ut genom uppsprättad bukmuskulatur (och DÄR vann jag pris för minst inspirerande beskrivning av en snittförlossning NÅGONSIN) var nu 11 månader gammal och kämpade sig igenom en hinderbana på Aspö i Skövde. Möjligen med hjälp av morbrorshänder. 
 
 
 
 
2014
Låg på mammas altan och läste det här. 
 
 
 
 
 
2015
Vi firade hos kompisar. MinisSpider (då 2 år) och hans kompis drog fram samtliga hushållets kastruller, stekpannor och grytor. Tvååringen kallade sig för Kaviar och kompisen hette Mamma. Mellan kyckling och pannkaksstekning bytte Kaviar namn till Maria men det var inget som störde ordningen
 
 
 
 
 
2016 
Verkar ej ha dokumenterat dagen mer än att jag listade olika nationalrätter
 
2017 
Förra året ignorerade jag tydligen nationaldagen helt (?) rent bloggmässigt och bloggade istället om Fidget Spinners?? Intressant Spider! Sa ingen bloggläsare. Någonsin. 
 
Japp.
 
För att gottgöra de senaste två åren ska jag dokumentera extra idag.
 
Trevlig nationaldag hörrni! 

Kommentera gärna!
Amanda

Roligt inlägg! Och kul att se variationen på hur vädret är just den dagen =) 2011 sitter du i klänning och 2012 i Hjo är det jacka och allt. Sen är det VÄLDIGT intressant (tycker jag. På en komiskt sätt alltså) att du bara hade skrivit om fidget spinner förra året på samma dag. För jag firade i Karlsborg och gick på marknaden inne i fästningen och allt jag minns är att vartannat stånd säljer: just det - fidget spinner! Haha =)))

Svar: ja jag har nästan glömt det men förra året vid den här tiden var det ju MASSPSYKOS vad gäller just fidget spinners!
Moa DeBruin

2018-06-06 ♥ 17:00:43 » URL: http://stolendance.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback