Marans hippa

Igår överraskade vi min vän Mari med en möhippa! Tjoho! Jag är alltid så pirrig innan jag ska ropa surprise åt någon? Det finns helt klart en "nerv" i att överraska. 
 
 
 
 
 
Klädkoden för hippan var svart vilket passade ypperligt med våra rosa band och möjligen mindre ypperligt med 30 grader och sol, meeen meeen.
 
 
 
 
 
När själva överraskningsmomentet var över blev vi serverade en god lunch. 
 
 
 
 
 
Efter maten var det dags för femkamp och vi delades upp i två lag.
 
 
 
 
 
En av grenarna var blindboxning där vi fick boxas med gigantiska handskar och en bindel framför ögonen. Jo, det var lika läskigt som det låter. Jag fick dessutom möta en av de mer tävlingsinriktade tjejerna. Gulp.
 
 
 
 
 
Min taktik: Hålla mig undan. 
 
En annan gren var sumobrottning med en flera kilo tung dräkt. Här var det svårare att hålla sig undan. 
 
 
 
 
 
Efter femkampen var vi alla rätt möra och ägnade oss åt några timmars chill och tjôt. Kanske det trevligaste på hela dagen? Jag tänker att en möhippa inte måste bestå av 120% uppstyrda aktiviteter, liksom. Bra planerat av arrangörerna med andra ord, vilka var Maris syrror. 
 
 
 
 
 
När vi hade duschat och bytt om var det dags för champagneprovning. Väldigt intressant. Jag som intervjuar människor om deras professioner flera gånger i veckan i mitt jobb fick hålla mig från att inte kapa hela provningen med tusen följdfrågor. Men visste ni till exempel att en champagne måste lagras minst 15 månader och en årgångs champagne minst 36 månader? Vavava?
 
 
 
 
 
Efter provningen skulle vi åka in till stan för att äta middag men då... Mådde jag dåligt? 
 
Jag tror att jag fick någon slags mix av solsting och bubbelsting och för lite vatten-sting för plötsligt blev jag helt yr, svettig och illamående. Jag var INTE berusad vill jag poängtera (jösses vad vuxen den meningen lät då?). Men jag fick helt enkelt åka hem utan att passera middagen. Efter en lång dusch, vatten och en stund i soffan mådde jag mycket bättre. 
 
Hur som helst en fantastiskt rolig dag!
 

Kommentera gärna!
Ellen

Var det erat gäng som var nere vid laserdomen på commerce? Vi var också på möhippa, och när jag kom hem från laserdome så mådde jag också dåligt och spydde halva kvällen. Obs ej heller onykter! Dåliga på värme månne?

Svar: Skojar du?? Jo vi var också på Commerce Laserdome. En annan tjej i gänget kände sig illamående och yr på plats. Vad sjukt. Hoppas du mår bättre nu!
Moa DeBruin

2018-06-03 ♥ 14:34:25

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback