Midsommarafton 2018

Hade ni ett trevligt firande igår?
 
Här är min midsommarbild:
 
 
 
 
Härligt va?
 
Vårt firande fick ett snöpligt slut. 
 
Det började med att femåringen klagade över att han hade ont i vänster arm på vägen till firandet i Fagersanna (som ligger några mil utanför Skövde). Vi tog inte så stor notis om det utan jag tänkte att det var något som han skulle glömma bort i samma stund som vi kom fram och träffade alla kompisar. 
 
Vi kom fram, gick upp till byns festplats, dansade kring stången, spelade på chokladhjul och fiskade fiskdamm. All good. Men så plötsligt kom femåringen och sa att nu hade han ont i magen. Inte heller det tyckte jag var så konstigt för han är en person som lätt får ont i magen. Spiderpapa gick i alla fall tillbaka med honom till våra kompisars hus för att se om det kanske var ett toalettbesök som behövdes. Efter en stund kom även vi andra tillbaka till huset. Då satt femåringen i soffan vit som ett lakan i ansiktet. Nu hade det onda förflyttat sig från magen till sidan av kroppen. 
 
Då blev jag plötsligt livrädd och kopplade ihop det med ont i armen. Både jag och Spiderpapa kände att vi får åka till akuten - NU. Vi slängde oss i bilen och fick inte ens med oss femåringens skor. På väg in mot Skövde började barnet även bli trött och slö vilket skrämde oss ännu mer. Jag kände en panikattack komma krypande och sträckan till sjukhuset kändes som TUSEN mil. 
 
Turligt nog var det stenlugnt på akuten och vi fick träffa en läkare med en gång. Knappt hann vi förklara omständigheterna innan femåringen la en KASKADSPYA rätt ut i rummet. Efter det började färgen så sakteligen återvända i ansiktet på honom. Läkaren tyckte att vi skulle dröja kvar en stund för att checka att han inte hade ont. Det hade han inte. Sköööööönt. 
 
Vi åkte hem, tog en dusch och sedan somnade femåringen som en stock och sov gott hela natten. Inga fler spyor. Jag och Spiderpapa beställde pizza och hade en midsommarafton i tv-soffan. 
 
Åttaåringen då? Jo han blev kvar på festen och hade en jätterolig kväll. Vid midnatt fick han skjuts hem av mina syskon som också var med. 
 
En konstig midsommarafton.
 
Men jag är glad att åttaåringen hade roligt och att femåringen vaknade pigg som en mört redan halv sju idag. Just nu spelar han fotboll på nedervåningen (!).
 
Skönt med pigga barn. 
 

Kommentera gärna!
Emelie

Så skönt att han mår bättre 🙏🏼

Svar: Ja väldigt skönt :)
Moa DeBruin

2018-06-23 ♥ 09:56:38
Borran

Lelle pallevanten ❤️ vilken tur att vad det nu var, var snabbt övergående! 😘

Svar: ja skönt! :)
Moa DeBruin

2018-06-23 ♥ 10:28:55
E

Vad skönt att han mår bra igen! Vad kan det ha varit?

Svar: ingen aning faktiskt? Något skit i magen. Ibland kan barn ha svårt att förklara vad det är dom känner
Moa DeBruin

2018-06-24 ♥ 00:43:28
Anna

Åh. Typ samma sak hände mig på mors dag. Jag hade sååå ont i magen och kände mig typ döende. Grät när jag åkte ensam i taxin till akuten. Väl i väntrummet fick jag springa på toa och spy. A-ja. Hur skulle jag kunna veta att det var magsjuka, jag som aldrig haft det? Läkaren som till sist kom ut var måttligt glad på mig, men jag nästan dansade ut, glad över att jag inte var döende. Haha. Skönt att din grabb också kryade på sig!

Svar: Hu då! Skönt med lyckligt slut ;)
Moa DeBruin

2018-07-04 ♥ 21:09:31

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback