Nationaldagen 2018

Vilken fantastisk nationaldag vi har haft! 
 
Vi har varit i Karlsborg med mina bröder, min svägerska och min brorson. Ni vet väl att Karlsborg är Sveriges reservhuvudstad? Jojjomen. Därför hade man slagit på stora trumman dagen till ära. Det var i princip bilkö dit redan från Skövde. Och då är det typ 3 mil till Karlsborg.
 
Väl där möttes vi av en stor marknad, uppträdanden, underhållning och happenings av alla dess slag. Vi hade med oss picknick och letade reda efter en ledig plats att slå oss ner på. 
 
 
 
 
 
 
 
En dansskola hade uppvisning till sånger av Laleh och Sia. Alltså det finns inget - INGET - som gör mig så lipfärdig som talangfulla barn och ungdomar. Att se dessa URDUKTIGA tjejer dansa till musik av coola och feministiska kvinnor gjorde mig ja... Rörd. Mvh // vuxen 
 
 
 
 
Barnen fick lov handla var sin sak på marknaden och vi enades till slut om slajm. Då hade jag avstyrt diverse plastiga skjutvapen och Pokémonkort med tveksamt fyrfärgstryck. 
 
 
 
 
 
Ballonger ville dom INTE ha. Tack och lov. 
 
 
 
 
 
 Älskar ändå ställen där en kopp kaffe fortfarande kan köpas till ett rimligt pris. 
 
 
 
 
 
Mitt syskonbarn ♥ Vill spara hans doft på burk!
 
 
 
 
 
Min bror och mina barn ♥ Okej jag misstänker att jag har PMS eller nåt för jag har varit så lättrörd idag.
 
 
 
 
Efter en fin dag i Karlsborg (bra ordnat Karlsborg!) föreslog åttaåringen att vi skulle laga tacos tillsammans för det är ju trots allt NACHOnaldagen. 
 
 
 
 
HAHA!
 
Ursäkta, men hur smart är inte mitt barn? 
 
Nachonaldagen. 
 
Om tacoproducenterna inte redan rider på den briljanta copyn så kommer jag stämma dom för bristande arbets... Bristande... Ja NÅGON slags brist värd att stämma.
 
 

Kommentera gärna!
Ribecca

Alltså, din klänning 😍 var är den från?

Svar: Monki :)
Moa DeBruin

2018-06-07 ♥ 18:04:17
Daniela

Nachonaldagen var det bästa och mest logiska jag hört på väldigt länge! Tacos är ju dessutom sveriges nachonalrätt, hur kan det ha gått santa maria och eldorado helt förbi!?

Svar: galet faktiskt!
Moa DeBruin

2018-06-08 ♥ 07:57:17

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback