Skolbesök

Idag lämnade jag av en pirrig femåring (snart 6 år) på skolan. Han och kompisarna ska vara där under förmiddagen. Träffa fröken, träffa sin fadder, känna på skolgården, käka lunch och då oundvikligen BÄRA SIN EGEN BRICKA! 
 
Jösses. Hur ska det gå?
 
Jag tänker att jag kanske måste gömma mig i matsalen? När det är mitt lilla barns tur att gå med sin bricka till bordet slinker jag fram och går hukande, ytterst diskret, bredvid honom med en stödjande hand under brickan. Sen ligger jag under bordet hela måltiden och smyger fram en servett när det verkar behövas. När han ska lämna brickan vid disken gör vi om samma stöd-procedur innan jag ljudlöst och obemärkt lämnar lokalen. 
 
Vad tror ni om det?
 
Va?
 
Pedagogerna måste väl ha varit med om att föräldrar har gjort så förr??
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Pia

Barnen växer för fort!!

Svar: Verkligen!
Moa DeBruin

2018-06-07 ♥ 18:43:15
Anonym

Min son hälsa på sin skola men ville att jag stanna så fick sitta utanför klassrummet seb skulle dom testa ha rast så hade han redan glömt mig....

Svar: härligt <3
Moa DeBruin

2018-06-07 ♥ 23:42:39
Fröken

Kan se hela händelseförloppet utspela sig där i matsalen och pedagogernas förmodligen något förvånade blickar. Nog för att man som pedagog har varit med om en hel del lustigheter men detta skulle nog helt klart ta priset! ;-)

Svar: hehe ;)
Moa DeBruin

2018-06-09 ♥ 20:56:32 » URL: http://frokenskriver.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback