Söndag med kyssar och inventering

Idag vaknade femåringen vid 07:30-snåret och kickade raskt igång dagen med en inventering av gammalt sparat förskolepyssel. 
 
- Oj oj vad ordningsamt! säger ni. 
 
Jo visst. Inte nog med att han inventerade sitt eget pyssel, han inventerade även det som storebrorsan satt samma under sina dryga fem år på förskola.  
 
 
 
 
 
Jag låg i sängen och slumrade och kunde riktigt känna hur den andra sänghalvan började svikta under tyngden av teckningar och laminerade dikter. 
 
Efter en stund kom femåringen på något roligare att göra och lämnade både sin morgontrötta mamma och den påbörjade inventeringen åt sitt öde. 
 
Japp.
 
När jag kände mig med färdig med att slumra bland allt papper klev jag upp för att koka kaffe och då satt bröderna Spiderchick vid köksbordet och tittade på Youtube på paddan. 
 
- Mamma vi tittar INTE på en film med svärord! utbrast femåringen apropå ingenting vilket genast fick mig att förstå att dom tittade på en film med svärord. 
 
 
 
 
Resterande dagen har åttaåringen lyxat i kompisens sommarstuga. Spiderpapa har tillbringat dagen i en bil på väg hem från Sweden Rock och jag och femåringen har firat min svägerska som fyller 25 år. 
 
Femåringen passade på att gosa med kusinen. 
 
- Mamma han är sötast i världen! Jag måste kyssa honom! 
 
 
 
 
Och många kyssar fick han, lill-kusinen. Både från femåring och mig. 
 
En i det hela taget mycket fin söndag. 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback