Younger

Ni som lyssnar på podden vet att jag är besatt av serien Younger! 
 
Sorgen var stor när säsong 4 ebbade ut och följdes upp av... Inget. Men så hörde jag rykten om att säsong 5 spelades in och nu finns de nya avsnitten ute! Gaaaaah! 
 
Varför jag älskar Younger:
 
1. Serien handlar delvis om Liza, en 40-årig kvinna (som förvisso ljuger om att hon är 26) som involverar sig med TVÅ olika killar - Charles som är äldre och Josh som är yngre. Detta utan att det skammas eller moraliseras kring det. Bara den plotten liksom. 
 
2. Manuset är smart och roligt skrivet. Lättsamt men med djup. 
 
3. Lizas chef Diana kan vara en av de roligaste karaktärerna på tv ever. Jag älskar henne! 
 
4. Alltså kemin mellan Liza och Charles... Jag har nog aldrig känt att jag vill att två karaktärer ska ligga med varandra SÅ mycket. MEN KNÖLLA DÅ! skriker jag självklart inte. Jag är väl inte vulgär heller. Men jag tycker verkligen att dom borde ligga loss med varandra. 
 
Så. Se Younger! 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Emelie

VAR finns de nya avsnitten???

Svar: Cmore 😁
Moa DeBruin

2018-06-27 ♥ 15:31:56
Linnea B

Men neeej! Jag är team Josh! Haha. Charles känns som den klassiska som hon ”ska” vara med i sin ålder, men Josh känns mer coolt att hon vågar vara med haha!

Svar: Gillar ju Josh också... men är nog lite kär i Charles ;)
Moa DeBruin

2018-06-27 ♥ 19:14:40
Anonym

Låter som en serie för mig 😊😊 Var kan man se serien från början?

Svar: TV4 play eller möjligen Cmore :)
Moa DeBruin

2018-06-27 ♥ 21:06:28
Malin

Ääääääälskar också Younger 😍👌🏻 Det är så bra!

Svar: Visst är det! 😄🙌🏼
Moa DeBruin

2018-06-27 ♥ 23:24:18
M

Älskade younger! Var såå ledsen när jag sett klart alla säsonger. Tips på liknande grym serie - Girlboss. Finns på Netflix.

Svar: Ah najs! Ska spana in
Moa DeBruin

2018-06-27 ♥ 23:43:13
Matilda

Lyssnar på podden, och såg nu att cmore har två nya avsnitt i säsong fem!!!! Om du inte redan visste det. Jag ska kolla direkt :)

Svar: yeeey! jag har kollat :)
Moa DeBruin

2018-06-28 ♥ 18:03:21
Veronica

Äääälskar också younger! Och hade helt missat nya säsongen: TACK!!! Semestern är räddad. PS. Också team Charles. Och team Josh. Drömmer typ om att själv bli frånskild 40-nånting och flytta till Amerika och börja dejta snygg tatuerare och/eller bokförläggare. TROTS väldigt lycklig i samboförhållande med bebis på väg. 😊

Svar: A men jag veeet! Samma här 😆
Moa DeBruin

2018-06-29 ♥ 18:17:34
Jasmine

SÅ. Bestämde mig för att kolla in younger efter ditt tips och nu har jag sträckkollat alla tillgängliga avsnitt på TV4 play (4 säsonger) de senaste 4 dagarna. Behövde ju nåt att sysselsätta mig med på semestern ;) tack för tipset, uppenbarligen är det en fängslande serie! Har haft så svårt att sätta fingret på vad det är som gör den så bra, för egentligen tycker jag att själva storyn känns lite...fånig(?). Men har insett att det är karaktärerna som är väldigt välgjorda. Insåg att jag gillar typ alla huvudkaraktärerna. De är vettiga och inte allt för överdrivna och det känns som att de tar realistiska beslut. Så tack igen för att du introducerade mig till en bra serie!

Svar: Najs! :) Jag gillar också karaktärerna! Och att serien överlag är kvinnovänlig. Men ja man har sympati för allihopa och accepterar både deras dåliga och bra sidor.
Moa DeBruin

2018-07-11 ♥ 23:35:45
Hanna

Tack för tipset! Har nu plöjt de tre första säsongerna under ett par sjukdagar här. Och jag har en känsla av att innan helgen är över så har jag slut på avsnitt. :)

Svar: yääää! hehe
Moa DeBruin

2018-07-14 ♥ 03:14:22

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback