Årets digitala kommunikation

Idag har jag och Matilda, tillsammans med ett gäng andra kommunikatörer, suttit i juryn för Årets Digitala Kommunikation, UF-mässan Skaraborg. 
 
Förra året satt vi i juryn för Årets UF företag så vi börjar bli lite varma i kläderna vad gäller det här med juryarbete.
 
Moa de Bruin - juryproffs! Kan jag snart titulera mig. 
 
Jo det tycker jag. 
 
I år var det extra roligt att få bedömma det vi själva jobbar med hela dagarna - nämligen digital kommunikation. Vinnaren blev ett företag som imponerade på oss med både innehåll och strategiskt tänk. 
 
 
 
 
 
En mycket angenäm dag på alla sätt. 
 
Nu måste jag slänga mig raklång i soffan. 

Kommentera gärna!
Cecilia Axelsson

Blir alltid så impad av din lugg 😍!!

Den är så fet, snacka om att den är on fleek (stavning?). Goooooalz!!!! (👈 Ja, jag kanske har en begynnande 30-års kris och försöker leka ung.) Luggen är legit bästa (osäker på legits betydelse men tror iaf att det är positivt).

Blir alltid så glad av din blogg MEN glömmer hela tiden bort att lyssna på podden, har inte lyssnat på ett enda avsnitt pga inte fått rutin. Nu sätter jag fan i mig larm på det till morgondagens promenad. Eller poooowerwalk som de flashiga människorna säger.

😘❤️

Svar: Härligt! Tack för snälla ord 😘
Moa DeBruin

2018-03-25 ♥ 08:45:58 » URL: http://prisonbeauty.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback