Det bortglömda avsnittet

De eminenta medlemmarna av Veckans Smash (det vill säga jag och Regina) giver eder - Det Bortglömda Avsnittet! Är man ivrig på att podda kan man tydligen hoppa över avsnitt nummer 22 av bara farten? Tur att det finns uppmärksamma lyssnare!

 

I veckans avsnitt spår jag poddens framtid med hjälp av tarotkort och Regina minns tillbaka till tiden då Buffaloskor var THE thing. Jag berättar om den gången jag stal från en vän och Regina delar med sig av en snatteri-plan som inte riktigt gick som tänkt...

 

Vad är det för mode idag förresten? Har sociala medier och influenser från hela världen gjort att modet inte är lika strömlinjeformat, eller bestäms rådande garderob fortfarande från klassrum till klassrum?

 

Slutligen lyfter Regina ett ämne som hon har funderat på länge - är det någonsin försvarbart att köpa en dyr märkesväska?

 

Det och mycket mer! Hoppas ni gillar! Ge oss gärna recensioner i podapparna så blir vi glada. Och följ oss på Fejjan för relevanta och länkar och så där. 

 

Tjopp!

 

 


Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback