Spiderchick

Föredrag i ryggraden
Idag skulle jag och Matilda hålla föredrag om sociala medier inför ett studiebesök på jobbet. 
 
- Jag skyndar mig men blir kanske lite sen! messade jag till Matilda på morgonen i tron om att jag inte skulle hinna exakt i tid. 
 
Sen tog jag mig stressat till jobbet bara för att inse att... Jag var en timma tidig. 
 
Klockan 9 kom studiebesöket. Och klockan var 8. Ingen dator hade jag med mig eftersom jag inte trodde att jag skulle hinna med något jobb framför skärmen. 
 
Ja-happ. Plötsligt hade jag 60 minuter håltimma. 
 
Tur för mig att jag är en ----->
 
 
 
 
 
 
Fun fact: Efter att ha hållt så många föredrag de senaste åren behöver jag inte förbereda mig nämnvärt innan jag kliver upp framför folk. Mer än att samla mig och notera målgruppen som lyssnar, såklart. Jag har pratat om sociala medier så många gånger nu att det sitter i ryggraden på mig vilket gör att jag kan vara mer spontan och mer i nuet. Kota, social media, kota, social media... Så ser det ut i min ryggrad. Nu känns det lustigt att tänka att det här med att stå inför folk tidigare var min stora, stora skräck. Vilket är ett tecken på att vågar du bara gå utanför din comfort zone några gånger så känns det till slut inte läskigt.
 
Dock vettesjuttsingen om jag vågar dra den teorin i samma mening som stand up..? 
 
Emma

Kände precis samma sak i början av min studietid! Det va sååååå nervöst att presentera ett grupparbete inför hela klassen. Under andra året så hade vi varje vecka workshops som skulle presenteras muntligt och nuförtiden så behöver jag inte heller förbereda mig så mycket mer än att skriva stödord. Nervositeten är som bortblåst. Skönt!

Svar: härligt! det är skönt att bli trygg i sig själv och veta att det här med att kanske snubbla på orden eller komma av sig för en sekund verkligen inte är en katastrof
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress