Spiderchick

Giiiiiivakt!
Vem är det som skanderar GIIIIIIIVAKT undrar ni nu?
 
Det är bara jag, eder snasktestarinna, som just har inställt mig i tjänstgöringsposition. Japp. Det kom nämligen till min kännedom att Häagen-dazs har släppt en ny glassort - nämligen Peanut Butter crunch. Aaaaa! Den måste ju ett proffs testa. 
 
 
 
 
 
 
Till saken hör att JAG ÄLSKAR ALLT MED JORDNÖTSSMÖR. 
 
Allt.
 
Med det sagt kanske ni förstår att jag redan på förhand hade bestämt mig för att den här nyheten var universums mästerverk näst efter skapelsen av liv. 
 
Och jag blev inte besviken.
 
Häagen-dazs peanut butter crunch (pjuh, långt namn och snårig stavning) innehåller både peanut butter swirl (mmmm) och hela jordnötter. Göttigheterna är inte snålt tilltagna utan det dyker upp mer och mer crunch, swirl och nötter ju djupare man gräver. Keeeep the good stuff coming... mumlade jag för mig sjäv när jag intog ett helt (!) paket. Jo jag blev ganska mätt. 
 
 
 
 
 
 
Häagen-dazs peanut butter crunch får betyget 5 crunchiga jordnötter av 5 möjliga.
 
Jag kommer återvända till denna. Om man säger så. Den återvändningen blir inte en svår NÖT att knäcka. Om man säger så. Hehehehehehehe... Eh. Ja.
 
Minimi

Åh, gimmie gimmie! 😀

Johanna

Denna MÅSTE jag testa!!!! 🙏🏼

Svar: Gör’t! :)
Moa DeBruin

Anonym

Bättre eller sämre än Ben&Jerrys peanut butter cup? Kan något vara bättre än den glassen?!

Svar: Jag tycker den här var bättre pga mer gojs och gott i olika texturer. B&J är lite platt i jämförelse. Med det sagt älskar jag att B&J har riktiga cups i sin variant... men jag väljer den här om jag måste :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress