Spiderchick

Handboll med hejarklack
Igår hade åttaåringen handbolls-sammandrag. Vilket betyder att lag från olika städer i vårt närområde träffas och spelar match mot varandra under några timmar. Det handlar mycket om lek fortfarande, såklart. 
 
Den här gången var vi förutseende och packade med oss fika! HA! Vi är annars alltid den oplanerande, fikalösa familjen som får stå i svinlång kö till någon temporär kafeteria för att sedan swisha en halv dagslön för en ljummen kokkorv. Men inte igår inte! Nä nä. Nu hade vi förberett mackor och kaffe och festis och annat göttigt. 
 
Femåringen firade genom att äta upp merparten av all fika redan på vägen dit. 
 
 
 
 
 
 
Sen kollade vi på matcher hela eftermiddagen. Femåringen tycker alltid att det är väldigt spännande att vara med och heja på storebror och han sitter gärna med på tränarbänken. 
 
Vi vuxna ser ett gäng barn som spelar. Femåringen ser ett A-lag i elitserien som spelar. Han har stenkoll på vilka som som leder och vilka som har gjort mål (och då räknar man inte ens mål på den här nivån).
 
Mmm.
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen - att ha ett småsyskon är att ha en livslång hejarklack
 
 
 
 
Elin

Haha åååh, jag har också en lillebror och han är så himla fin alltså. Har nog inte uppskattat honom tillräckligt, han har verkligen varit min egna lilla hejarklack.
Nu i veckan (vi pluggar båda på universitet) hade jag sån ångest över ett tentaresultat, så han fick logga in och kolla det. Han blev typ lika glad som jag när han såg att jag var godkänd. Småbröder alltså! <3

Svar: Åh fint ❤️😊
Moa DeBruin

Anneli

Mötte en liten kille på en tävling i synkroniserad konståkning (konståkning i lag) . Han var typ 5, lillebror till en åkare i ett lag och kunde ALLA lagens program utantill och trampade lyckligt alla program på läktaren.

Svar: Men gud så söt ❤️
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress