Spiderchick

Komma på en låt
Häromveckan när vi lämnade Skövde för att åka ner till Lund började jag fundera på en låt som jag ville Spotifajja. Problemet var bara att jag inte kunde komma på vilken låt det var! Gah! Jag hade den liksom spelande i bakhuvdet men den ville inte förlösas ut i mitt medvetande. 
 
- Familjen lyssna! bad jag. Vilken låt är det som jag nynnar på na na ni NI NU nu nu NA na.
 
Alltså, jag nynnade det absolut bästa jag kunde av de svaga fragment jag mindes av låten men ändå såg familjen ut som tre frågetecken?? Dåligt. 
 
Sen funderade jag hela Skåneresan på vilken låt det var jag vill höra och på vägen hem till Skövde igen kom jag äntligen på vilken det var. 
 
- ISSUES! utbrast jag så högt att övriga familjen hoppade till i sina säten. 
- Vem har issues? undrade Spiderpapa. 
- Låten! Låten heter ISSUES! 
 
Aaaaaaa känslan av att äntligen förlösa den tanke som grott en hel helg är i klass med båda mina förlossningar! Det är inte roligt att gå över tiden med en låt som inte vill komma ut. Det vet alla ni som har testat. 
 
Japp. Sen lyssnade vi intensivt på Issues i 30 sekunder innan vi rullade in utanför vårt lilla radhus i Skövde. 
 
 
 
ego

Detta får mig osökt att minnas mitt dilemma med att identifiera en fransk låt som jag älskade. Ville köpa skivan (detta var för typ 40 år sedan...) när vi var i Paris, men mindes absolut inte titeln. Konsekvens: gick in i en stor skivaffär på Champs Elysées och sjöng melodin, fick skivan och blev supernöjd!

Svar: Haha grymt!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress