Konsten att byta batteri i en leksak

Min absolut värsta kategori av barnleksaker det är leksaker med BATTERI!
 
Ni som tror att det bara är att på några sekunder byta batteri i dessa leksaker när så behövs - ni tror fel. Det här är en uppgift i många, många, många steg. 
 
Konsten att byta batteri i en leksak: 
 
Steg 1: Hitta en skruvmejsel
Det är inte bara att öppna en lucka på leksaken. Nej nej nej. Batteriluckan är i regel stängd med en till 141 stycken små, små, små skruvar. För att ens kunna påbörja din uppgift måste du därför hitta en liten, liten, liten skruvmejsel. 
 
Steg 2: Skruva
När du väl har hittat en liten, liten, liten skruvmejsel är det dags att börja möckla upp alla skruvar. Du opererar likt en hjärnkirurg och får slutligen upp... FEL LUCKA! Japp. Det finns alltså flera olika gömmor på leksaken och alla innehåller inte batterier. Näpp. Här är det bara att skruva tillbaka alla små, små, små pytteskruvar för att sedan påbörja nästa lucka. 
 
 
 
 
 
Steg 3: Hitta batterier 
Rätt lucka är uppskruvad, du ser vad som behövs och nu är det dags att dammsuga hemmet på batterier med någon slags multipel A-förtäckning. Denna dammsugning innebär allt som oftast att du måste dyka ner i lådor så djupa och vilda att du egentligen hade behövt både syrgas och certifikat för att klara av det. 
 
Steg 4: Testa batteriet
YEY! Du har gjort fynd i botten av någon obskyr plastlåda längst in i ett förråd. Tyvärr finns det absolut inget som säger att ett sparat batteri är ett fungerande batteri. Du måste utföra en testauktion. 
 
Steg 5: Köpa batterier 
Naturligtvis var det inget batteri som fungerade. Snälla? Vem tror du att du är? Drottningen av ordning?? HAHA! Bitch please. Där med är du nu framme vid det svåraste steget i utmaningen nämligen att komma ihåg att köpa nya batterier, en snudd på omöjlig uppgift. Din hjärnan är nämligen som Instagrams omtalade algoritm, kom-ihåg-saker dyker inte upp kronologiskt utan visar sig lite som de känner för. Ibland får du upp flera dagar gamla to do:s i minnesbanken? Störigt. Men det är bara so much you can do. 
 
Steg 6: Hantera leksugna personer 
Under några dagar kämpar och kämpar du med din icke kronologiska algoritm i hjärnan och barnen undrar och undrar HÖGST kronologiskt när batterierna ska handlas hem. När kan jag leka med min leksak när kan jag leka med min leksak när kan jag leka med min leksak?? undras det. 
 
Steg 7: Sätta i batterier 
Så kom då ÄNTLIGEN dagen då du kom i att handla hem batterier!! Under imaginära tutor och fanfarer opererar du in dessa under rätt lucka. Leksaken är laddad och klar! meddelar du stolt. Vilken leksak? undrar barnen. 
 
*syrsor spelar*
 
Ridå.
 
 

Kommentera gärna!
Angelica

Hahaha alltså EXAKT sådär är det! Vi har även en gosedjurs-speldosa som vår son sover med med en sådan lucka med skruvar och batterier du kan ju TÄNKA dig paniken på kvällen när batterierna plötsligt måste bytas. Hahaha

Svar: Oj oj oj! Pulsen!! ;)
Moa DeBruin

2018-03-06 ♥ 19:46:08 » URL: http://angelicarenhuvud.vimedbarn.se
Ina

Eller det alternativa slutet: Nehehej det VAR visst INTE batteriet som behövde bytas. Leksaken var visst trasig. Andas.

Svar: Ja den är ju seg......
Moa DeBruin

2018-03-06 ♥ 21:12:17
Anette

Inte att förglömma, när nya batterier är inköpta så är de yttepytte små skruvj..lrna som bortblåsta och man försöker fästa luckan med silvertejp. Alternativt är hela luckan väck.....

Svar: ja den är ju också en klassiker ;)
Moa DeBruin

2018-03-07 ♥ 05:22:59
Anonym

😂😂😂 Du är Grym ! 100% sant 😂😂😂

Svar: hehe tack snälla! :)
Moa DeBruin

2018-03-07 ♥ 12:06:38
Anonym

HAhaha "multipel a-betäckning" xD Vet att det bara är ett stavfel men frustar ändå av skratt (pun intended)

Svar: Haha 😆
Moa DeBruin

2018-03-07 ♥ 14:46:11
Anonym

Haha, alltså jag älskar sättet du skriver/ berättar saker! Klockrent, särskilt när du punktar upp dom. 😂👍

Svar: Tack snälla 😘
Moa DeBruin

2018-03-07 ♥ 17:54:00

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback