På tal om gubbmejl

På tal om att gubbmejla... 
 
Själv har jag månne gett upphov till benämningen PMS-mejla. 
 
Kommer ni ihåg när jag råkade skickade mejl till fel person? Jag skickade en utförlig beskrivning över mitt mående och min menscykel till en samarbetspartner -----> HÄR. Det är bland det värsta jag har varit med om i misstags-väg! Känslan när jag insåg att mejlet hade swishat ut i cyberspace och var på väg att landa i en katastrofalt felaktig inkorg... Den känslan går inte att beskriva! Eller jo det gör den. Först blev jag ISKALL i hela kroppen. En märklig känsla i augusti. Sedan drabbades jag av overklighetskänslor. Hände just detta? För att sedan toppa det hela med en stunds tunnelseende.
 
Hemskt! 
 
Just där och då tänkte jag att det här kommer jag aldrig över! Jag kommer bada i skamsköljningar och kvida mig till söms varje natt vid tanken på detta horribla misstag. Och jag mådde bra dåligt ett tag.
 
Samarbetspartnern svarade aldrig, hon förstod ju att jag hade mejlat fel och ville väl inte genera mig ännu mer. Själv höll jag jäkligt låg profil, det kan jag tala om. Jag trampade runt i min menscykel utan att säga så mycket som ett knyst. 
 
Men så går veckorna, månaderna och åren och tiden har som bekant en förmåga att läka de flesta skamkänslor. Nu har jag inte tänkt på det där mejlet på jättelänge. Jag minns faktiskt inte senast tanken slog mig? Förutom igår då när jag trillade över gubbmejla-definitionen. 
 
Summering: Vi kan alla göra misstag och vara piniga! 
 
Eller i alla fall jag och han som gubbmejlade mig. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Alex

Gjorde också en sådan snygg grej för ett tag sedan. Hade skrivit ett inlägg mitt i mee too härvan och tog en screenshot och skickades till min syster med texten ”fuck them snubbar”. Tydligen skickade jag till min chef. Uppföljde med ett ”men herregud vad pinsamt! Det skulle till min syster”. Fick svaret ”du kan pusta ut, jag kan inte ta emot mms” efter halva dagen. Fortfarande oklart om hon ljög för att skona min hälsa 🤫

Svar: Oh nooooo 😂🙈
Moa DeBruin

2018-03-22 ♥ 09:59:48 » URL: http://alexblomsten.blo.gg
Anonym

Precis, vi kan alla göra misstag. Att prata om gubbmejl på gruppnivå är en sak. Men att visa upp ett riktigt mejl och kalla det gubbmejl tycker jag är problematiskt. För vi har ingen aning om varför det mejlet såg ut som det gjorde. Och hur vill vi själv bli nötta om vi gör ett misstag? Uppmärksammade på det om det är viktigt kanske. Men Hur?

Svar: Som jag skrev i inlägget är det många år sedan jag fick det här mejlet så jag anser det vara preskriberat. Det finns heller ingen som har en aning om vem personen är. Dessutom har ni ingen aning om hur vår relation såg ut eller hur vår dialog var eller vad jag svarade honom. Ni får helt enkelt lita på att jag gör korrekta bedömningar kring vad jag lämnar ut på min blogg och jag skulle aldrig hänga ut någon ens anonymt om jag tror att det skulle finnas den minsta risk för att någon skulle bli sårad. Lita på mig där :) Herregud jag har ALLDELES för mycket ångest för sånt.
Moa DeBruin

2018-03-22 ♥ 17:14:28
Anonym

Själv så smsade jag med min man och så fick jag ett sms från min sons mentor OCH jag råkade skicka pussar och hjärtan till läraren. Gud vad pinsamt! Jag skyndade mig att be om förlåtelse och att smset inte var menat till honom. Pinsaaaamt!

Svar: haha lite gulligt ändå ;)
Moa DeBruin

2018-03-22 ♥ 19:25:28
JUNITJEJ

Att maila eller smsa till fel person känns pinsamt, särskilt om det är väldigt personligt det man har skrivit.

2018-03-25 ♥ 10:35:05 » URL: http://www.junitjejen.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback