Spiderchick

Parkeringsförvirring
Universum har velat förvirra mig och mitt lån av bilar den senaste tiden! Inom loppet av en vecka har jag blivit lurad att försöka öppna fel bil två gånger. 
 
Första gången var när jag lånade min brors bil för ett besök på sjukhuset. Det är en stor parkering där, som brukligt vid sjukhus. Därför var jag noggrann med att lägga på minnet var jag parkerade bilen. Nästan allra längst bort, andra rutan från vänster. Nästan allra längst bort, andra rutan från vänster... 
 
När jag sedan skulle tillbaka till bilen var jag såååå nöjd med att jag mindes var jag hade ställt den. Nästan allra längst bort, andra rutan från vänster.. Och mycket riktigt, där stod bilen. HA! Jag började vrida om låset och... Det fungerade inte? Vad i hela... Jag fick inte upp dörren? Efter en stunds lirkande vred jag huvudet lätt till höger och insåg då att jag hade råkat gå en parkeringsrad för långt, för på raden bakom stod min lånade bil. 
 
 
 
Bilen jag försökte låsa upp. 
 
 
 
Min bil.
 
 
 
Ursäkta men vad är oddsen att två likadana bilar har parkerat på andra rutan från vänster med ynka en rads mellanrum? 
 
Jag bara undrar?? 
 
A ja. 
 
Andra gången (samma vecka) som bilförvirring uppstod var när jag och Matilda åkte till UF-mässan i Lidköping, i lånad bil. Jag rullade in på en ruta och insåg när jag klev ur bilen att jag hade parkerat lite snett men strunt samma, bilen stod ändå inom strecken. 
 
Efter att vi var klara med det vi skulle göra på UF-mässan gick vi ut mot den plats där vi hade ställt bilen.
 
- Här är den! utropade jag till Matilda och pekade på en vit bil som stod parkerad snett.
- Njaaaa... svarade Matilda tveksam till om det verkligen var rätt bil.
 
Jag försökte låsa upp dörren men... Det gick inte? Plötsligt insåg jag att jag även den här gången hade gått en parkeringsrad för långt, för på raden bakom stod vår bil. 
 
 
 
Bilen jag trodde var vår. 
 
 
 
Vår bil.
 
 
Alltså, vad är oddsen att två vita bilar står parkerade snett på motsvarande ruta, fast med en rads mellanrum? 
 
Kanske jättehöga odds på det, vad vet jag. MEN ÄNDÅ! 
 
Ni är nu välkomna att resten av dagen häpna och fascineras över denna slump. 
 
 
Ina

Alltså jag ÄLSKAR sånt här. På riktigt, VAD ÄR ODDSEN?! Jag är häpen.

Svar: ja men jag menar det! Häpen är ordet ;)
Moa DeBruin

Anonym

Jag är likadan att ha sådana odds. 😘❤️ Och så tror jag att sådant baaaraaa händer mig. Men vi verkar vara fler .😄😘

Svar: odds united! ;)
Moa DeBruin

Frida

Det händer mig förvånansvärt ofta på parkeringen här vid min lägenhet. Jag har en grå bil, min granne har en grå bil. De är av olika märken visserligen, men jag är ofta trött när jag lämnar lägenheten och ska ta mig till min arbetsplats. Jag hinner alltid bli riktigt förbannad över att dörren inte går att öppna trots att jag har tryckt på lås upp-knappen flera gånger innan jag inser att jag står och rycker i fel dörr...

Svar: Hehe ops 😆
Moa DeBruin

C

Haha har hänt mej med! Jag har dessutom lyckats köra till vår mataffär för att slippa kånka på kassarna hem. Men ändå gått hem med alla kassar för att först när jag ska låsa upp komma på att nycklarna ligger i bilen som står parkerad vid mataffären 😂

Svar: Haha aj då!
Moa DeBruin

Amanda

Haha, vad roligt men förvirrande! Själv har jag svårt att bara hitta min bil, speciellt på jobbparkeringen. Vi är väldigt många och jag glömmer alltid bort vart jag har ställt den. Jag tänker att "jag ställde den till höger, längst mot vägen" och inser att nej juste det var IGÅR jag ställde den där. Och så hittar jag den nån annanstans.

Svar: Vi höll på att inte hitta vår bil på Ikeas parkering en gång, trots att parkeringen var i princip tom, den är rätt svårslagen ändå ;)
Moa DeBruin

Marielle

Känns som en överhängande risk att du snart blir känd som "biltjuven som ger upp väldigt lätt".
Nä men jag håller med, faktiskt ganska märkliga sammanträffande.

Svar: hehe... ja märkligt indeed
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress