Semester 2018

Jag är förvånad över mig själv men vi har alltså redan planerat klart vår semester??
 
Vi är annars familjen som i slutet av maj varje år kommer på att oj då vi kanske ska styra upp något inför ledigheten? Och så googlar vi oss kusten runt och det enda som finns kvar att boka är en trekvarts fiskebod tjugo mil utanför Varberg för 8000 kr. Per natt. Exklusive städning och el. Eller en sista minuten till Bulgarien för 55000. Ospecad. 
 
Ungefär så. I-landsproblem deluxe, jag vet. Men nu har vi varit ute i mer god tid! 
 
Familjen Spiderchicks semesterplaner 2018:
 
1) Cypern
Vi åker till Fig tree bay hela lille familjen, i maj förvisso så vi tjuvstartar sommarlovet lite. Blue star Althea beach bor vi på. Någon som har varit där? Min främsta förhoppning är att hotellet inte tillåter paxning av solstolar. Om dom gör det får jag helt enkelt bli någon slags aktivist i kampen om fria solstolar. Jag kan ta på mig den rollen. 
 
 
 
Foto från Tui
 
 
2) Island
Jag åker dit med några kompisar, som ni ju redan vet. Det ska bli sjukt roligt! Jag måste boka Islandshäst-rutten kom jag på nu... 
 
3) Danmark 
Vi har bokat en vecka i Limfjorden Danmark med några kompisar i juli, via Air bnb. Jag har inte bokat via den siten tidigare men det var ju supersmidigt? Mycket charmigare och billigare än boende i någon stugby. Fem minuter efter bokningen fick vi dessutom sms av värdparet som hälsade oss meget velkommen. Tackar. Eller säger man tæg? Takk? Tækk?
 
4) Norge 
Förra årets Norgeresa med våra Oslo-vänner var onekligen en succé som vi gärna vill upprepa. Vi har inte spikat alla detaljer ännu men det lutar åt någon slags vistelse i norsk natur. Det vet jag att våra barn skulle älska. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
louise

Mysigt o ha något inbokat i sommar. :)

Svar: Väldigt :)
Moa DeBruin

2018-03-18 ♥ 10:36:22
Lovisa

Beroende på när ni kommer till Cypern i maj så kanske vi ses för jag bor inte så långt därifrån😊 (Jag ska iofs klämma ut en unge i maj också så det kan ju förstås komma emellan haha😂). Min man är isländsk och vi har också funderat på Danmark som semestermål så känns som att vi är lite på samma level😘

Svar: haha många gemensamma nämnare där, när det gäller vår semester ;) grattis till kommande bebis! Och coolt att bo på Cypern! har du bott där länge?
Moa DeBruin

2018-03-18 ♥ 13:15:52
Nathalie

Gud vad roligt!! Vill så gärna resa jag med! Det suger verkligen att vara sjukskriven :(
KRAM

Svar: Förstår det 😕
Moa DeBruin

2018-03-18 ♥ 13:23:33 » URL: http://naatly.se
Anonym

Hej!

14 maj åker vi till samma hotell och då såklart samma land.😊 har inte vart där förut så kan varken säga bu eller bä..

Svar: Då hoppas vi på att det är bra! 😁 har en kompis som varit där och gillade det massor
Moa DeBruin

2018-03-18 ♥ 19:49:19
Emmi

Våra sommarplaner:
1. Cypern, Fig tree bay i maj
2. Island i juni
3. Danmark i aug/sept.
Så min fråga är, betyder det att vi också kommer hamna i Norge i sommar? 😳😅

Svar: Haha lägg av? Ni måste nog tyvärr åka till Norge också 🤔😁
Moa DeBruin

2018-03-19 ♥ 04:20:35
Lovisa

Tack, känns milt sagt spännande med en ny bebis, dels eftersom storebror är 5,5år och dels för att förlossningen sker i ett nytt land (gah vad har jag gjort lixom!). Har bott här sedan oktober 2017, men min man har bott hör förut och då pendlade vi till varandra så har iaf varit här mycket☺️. Hoppas att ni ska trivas när ni kommer hit! (Lyckades inte få kommentaren att svara på ditt svar så du får sköta ihopkopplandet själv😂)

Svar: Så spännande! 😄 tack det ska bli superkul att komma till Cypern!
Moa DeBruin

2018-03-19 ♥ 20:29:54
Carl

Hej Moa! Jag heter Carl och jobbar för TUI. Vad kul att ni har bokat in en resa till ett av våra hotell! Hoppas att det blir fantastiskt och att ni får tag i solstolar till hela familjen! :)

Om du vill får du gärna länka till hotellet på vår hemsida så att dina läsare som är intresserade kan gå in och läsa mer och se fler bilder. :)

Hoppas du har det bra!
/Carl

Svar: haha jag jag hoppas mest på lediga solstolar, nästa efter fint väder ;) Jag har länkat till hotellet under bilden. Men kan länka i texten också :)
Moa DeBruin

2018-04-11 ♥ 11:32:52
Carl

Hej! Haha ja fint väder är ju också att föredra, men bäst är ju såklart en kombination av dem båda!

Hade missat att det redan fanns en bild under länken :)

Stort tack!
/Carl

2018-04-11 ♥ 13:09:11

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback