Snoozig snömorgon

Jag älskar att läsa om era snoozevanor! Själv är jag en SnoozigaSanna. Jag snoozar en gång och den gången är förberedd. Sedan får det vara bra. 
 
Den här morgonen var jag dock ExtremeSnoozandeElla eftersom jag tydligen är helt jetlaggad av tidsomställningen!? För det första somnade jag inte förrän 00:30 igår (eller ska jag säga idag?). När klockan sedan ringde 06:20 (det vill säga 05:20 vintertid) var jag såååå trött! Jag snoozade... Och snoozade... Och snoozade... Till slut började även Spiderpapas alarm att ringa och snart stämde hans snooze in i min snooze. 
 
Pippipipipipipipipipi pupupupupupupupupu pippipipipipipipipipi pupupupupupupupupu... Det var som ett enda långt potpurri av pipande. Och mellan denna potpurri låg jag, Spiderpapa och femåringen och sov som tre sommartidsklubbade sälar.
 
När vi snoozat i närmare en timma var jag den första som slutligen masade mig ur sängen. Motvilligt. Bara för att blicka ut genom fönstret och upptäcka att snön VRÄKER ner över Skövde. 
 
Seriöst? 
 
 
 
 
 
Det enda positiva med vädret är att jag redan nu vet att jag kommer ha medvind hem från jobbet och slipper komma hem och se ut så här
 
En kopp kaffe eller fem på det? Japp. 

Kommentera gärna!
Carro Blomqvist

Jag var likadan idag, ställde tre alarm ... gick upp typ 30 minuter efter sista larmet ...

2018-03-26 ♥ 09:58:17 » URL: http://carroblomqvist.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback