Spiderchick

Träningsträngsel
Jag tränar som bekant en del på gym. Oftast kör jag grupp-pass eftersom jag tenderar att förkorta och förenkla mina pass med uppskattningsvis 200% om det är jag själv som ska leda mig. 
 
Huuur som helst. För ett tag sedan kom jag till ett pass och hade möjlighet att ställa mig längst bak. En förmån man får när man anländer i god tid. 
 
- Yes! tänkte jag. Nu står jag här längst bak och kommer inte synas! 
 
Jo jag fattar att instruktören och alla ser en ändå, men det känns bra. Jag hade väl ungefär en meter mellan mig och väggen bakom men döm då till min förvåning när en person dräller in i salen en halv minut innan passet startar och ställer sig mellan mig och väggen? Alltså?? Hon ville så desperat gärna stå längst bak att hon medvetet tog risken att klämskadas vid benböj? Vi hade en hel sal till förfogande med massor av utrymme, men jag och den här personen stod alltså och trängdes i ett av hörnen.
 
Vad göra? 
 
Ja jag fick ju motvilligt flytta fram en bit. Jag har inte lust att punktera någons lunga med min rumpa. 
 
Men jag har nu noterat detta tjuvknep mentalt och kommer vara MER än beredd nästa gång. 
 
 
 
 
C

Åh nej så snöpligt! Jag ställde mig också längst bak på ett pass jag var helt ny på. Jäkligt nöjd med min plats..ända tills jag inser att jag står längst fram. Jovisst, instruktören ville inte att vi skulle kolla i speglarna. Nåja, nu står jag alltid längst fram bara för det :)

Svar: haha så kan det gå! :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress