Spiderchick

Bloggutmaning
Just som ni drog en lättandens suck över att bloggvärldens "utmaningar" äntligen dött ut så skakar Spiderchick liv i fenomenet igen.
 
Jaaaaaajimen!

Blogg jag läser först varje dag: Det är nog Bloggbevakning. En blogg som jag har hittat i år. Rätt ovanligt att hitta samt fastna för nya bloggar ändå, för en bloggräv som jag. 

Blogg jag hör talas mycket om men inte följer själv: Margaux kanske? Hon har vunnit typ alla bloggpriser som går att vinna de senaste 12 månaderna och har verkligen gjort sig själv ett namn på kort tid. Imponerande. 

Första bloggen jag började följa: Kenza. Och jag följer fortfarande. 
 
 
 
 


Bloggare jag beundrar och varför: Det blir nog också Kenza. Jag tycker att hon har styrt sin karriär på ett imponerande sätt. 
 
Ett av mina egna blogginlägg om jag minns extra väl: Jag har jordklotets sämsta minnen så jag är kass på att rota fram sådant där ur hjärnmassan men... Det här inlägget minns jag. Mest kanske för att det gav mig besöksrekord. 

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Det mesta som har har gjort i bloggväg de senaste tio åren har mynnat ur min blogg. Sen självklart att jag får chokladkakor hemskickade till mig med bekväma mellanrum utan krav om motprestation. Mer än att möjligen äta dom, då. 
 
Bloggare jag hade kunnat tänka mig att byta blogg med: Det måste nog bli Knivlisa. Vi lever liknande familjeliv med liknande typ av "content". Aaa jag älskar att skriva content. Jag känner mig som en copywriter boende söder om söder i Stockholm. 
 
 
 
 

Då tycker jag att det är bra segt att blogga: När jag har ångest och det smittar av sig på allt jag skriver. Då sitter jag och våndas jag över allt jag publicerar och känner mig skör. 

Då älskar jag att blogga: När kreativiteten är on fire och idéerna trillar in som myggen under en sommarkväll. Eller när jag skriver om ett ämne jag känner att jag brinner för. 
 
Happ.
 
Nu utmanar jag alla som vill!
K

Helt orelaterad kommentar.. men minns att du skrivit om att inte alltid må tipptopp. Jag gjorde en operation för ett tag sen och mår inte så bra. Eller jag mår jättedåligt. Jag har tydligen fått post-operativ depression. Smärtan och läkningen efter har inte varit att leka med, har inget i övrigt i livet att klaga på. Har du några råd eller tips när man inte mår så bra?(förstår om du inte kan, har lust, tid att svara- jag överlever ändå😉) Tack för en fin blogg, går in varje kväll ❤️

Svar: åh fina du <3 Du har väl bett om hjälp för depressionen? Viktigt! :)
Moa DeBruin

K

Tack, ja jag ska få hjälp snart<3 kämpar på tills dess kram

Svar: Det låter bra! Viktigt med hjälp! Pepp och kramar till dig! Hoppas du mår bättre snart <3
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress