Cypern here we come

Idag åker vi till Cyyyyypern! 
 
Jag kollade vädret där nere tidigare i veckan och såg till min stora skräck att det ska bli regn och åska. Jag ville helt ärligt GRÅTA som den bortskämda ilänning jag är. Jag såg framför mig hur det skulle bli som under vår Teneriffaresa 2013 då vi hamnade mitt i Teneriffas sämsta väder NÅGONSIN. Det regnade och blåste storm HELA veckan. Det enda vi gjorde var att frysa och längta hem till februarivärmen i Sverige. Efter sju dagar landade vi åter på Landvetter - köldskadade och blekare än någonsin (jo jag har eventuellt börjat efterkonstruera historien något). 
 
Jag vill helst inte upprepa det. 
 
Men så kollade jag vädret igen, mer specifikt Fig tree bay den här gången, och till min ofattbara lättnad ser vädret bättre ut. 
 
 
 
 
Det ska tydligen regna en del men inte hela dagarna. 
 
Jag har hur som helst packat ner varma tröjor och byxor utifall att. Är det lite sämre väder får vi hitta på annat. Typ ta bussen någonstans och se oss om. Vilket vi ändå har tänkt att göra. Ni som har varit på Cypern, gjorde ni några utflykter? Tipsa gärna! 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Vi kom hem från cypern i fredags, där har varit asgött, kolla Accuweather istället. De är lite snällare i sina prognoser och stämde mycket bättre med det väder som vi hade än andra vädersidorna. Vattnet i havet var underbart varmt! Vi var vid ayia napa, åkte inte runt nått pga små barn och magsjuka men det är nog härligt att hyra bil!
Ha det fantastiskt!

Svar: Kollade vädret via den sidan nu och det såg mycket trevligare ut 😁👌🏻
Moa DeBruin

2018-05-06 ♥ 15:36:12
Jenny

Kan inte tipsa om specifika ställen då jag var liten när jag va där och hängde på mina föräldrar. Men vet att vi cyklade en del när vi va i Fig tree bay. I bergen vill jag minnas. Men att cykla när man är utomlands är ett himla bra sätt att se och upptäcka mycket.

Svar: Hyra cyklar har vi planerat! 😄
Moa DeBruin

2018-05-06 ♥ 19:52:34
K

Waterworld! Då gör det inget om det regnar ;) hehe. hade skitkul där, jag som normalt inte gillar sånt, men dyyyyrt! Och dyr mat

Svar: 😄👌🏻
Moa DeBruin

2018-05-06 ♥ 22:10:41
Lovisa

Finns många fina mindre stränder i Kapparis där man bl.a. kan snorkla. (Alltså inte åt Ayia napa-hållet utan mot Famagusta). Man kan gå som en enda lång strandpromenad där tex (och upptäcka "hemliga" stränder). Capo Greco gillar min femåring, ett naturområde där det bl.a. finns en utkiksklippa. En annan given succé brukar vara tivolit i Ayia Napa. I hamnen kan man även boka båtturer av olika slag om det skulle vara intressant, hoppas att ni ska trivas här i vårt nya hemland:)

Svar: Tack för tips :) 24 timmar in i Cypern trivs vi super!
Moa DeBruin

2018-05-07 ♥ 15:23:24
Anonym

Kan rekommendera Förenade Arabemiraten för en solsäker semester. 6 timmars flyg med Emirates😘🌹

Svar: Låter spännande 😊👌🏻
Moa DeBruin

2018-05-07 ♥ 21:23:04
Helena

Hej!
Jag kan intyga att den veckan 2013 på tenriffa var precis så hemsk, var oxå där 😝.
Vi la även till en magsjuka.

Så summerat, hoppas ni har en myyycket bättre resa denna gång!

Svar: Äh fy! Stackare! Vi hade ingen magsjuka som tur var men där emot en bebis som odlade tand just den veckan och där med inte var sitt gladaste jag. Ingen höjdarvecka ;)
Moa DeBruin

2018-05-12 ♥ 09:08:06

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback