Gissningslek i det oändliga

Femåringens främsta hobby just nu är att låta övriga familjen gissa olika saker. Det absolut bästa han vet är att ställa en "antingen eller"-fråga och sedan betrakta mottagarens tveksamma blick inför alternativen. 
 
Tillåt mig saxa ur dagens fråge-skörd: 
 
Gissa om man kan göra allt med en dörr!?
Svar: Eh... Nääää... ? (funderar på om det är någon slags kuggfråga)
 
Gissa vilken färg jag tänker på! 
Svar: Eh... Röd? Nähä inte det. Av någon anledning har den som gissar ALLTID fel. Det är nästan så att jag hade kunnat tro att frågeställaren ändrar det rätta svaret helt godtyckligt, vart efter det passar? Men vad vet jag. 
 
Gissa vilken hand jag håller stenen i bakom min rygg?
Svar: Höger? Nähä inte det. Lustigt att den som gissar även vid denna typ av fråga ALLTID har fel. Hm......... *kan höra ljudet av små nävar som flyttar sten bakom en rygg*
 
Gissa om jag har tänder?
Svar: Eh... Ja? 
 
Gissa vad jag sjunger nu *femåringen rör kappt märkbart på sina läppar*
Svar: Någon av världsaltets alla låtar som någonsin har producerats? Eller vid närmare eftertanke - något med Samir och Viktor? (Oftast något med Samir och Viktor, ja)
 
 
 
Person som gillar att låta folk gissa. 

Kommentera gärna!
Karolin

Hahahaha! Känner igen detta så väl! Har en son som är lika gammal och håller på med detta hela tiden. ”Gissa vilken hand” ”gissa vad jag säger nu” ”gissa vad jag tänker på nu” etc etc etc..... 🤣😅

Svar: Härligt 😅 man får ju träna hjärnan i alla fall 😉
Moa DeBruin

2018-05-16 ♥ 20:46:26
Anonym

Haha åh! <3
En annan hade tydligen favoritleken "Gissa var jag har gömt dina bilnycklar" i fyraårsåldern. Mina päron deltog helhjärtat varje gång!

2018-05-17 ♥ 11:01:45
fridanygard.blo.gg

Haha åh! <3
En annan hade tydligen favoritleken "Gissa var jag har gömt dina bilnycklar" i fyraårsåldern. Mina päron deltog helhjärtat varje gång!

Svar: haha... det förstår jag att dom gjorde!
Moa DeBruin

2018-05-17 ♥ 11:02:00 » URL: http://fridanygard.blo.gg/
Lisa

😂 ja ibland ( ofta) känns det omöjligt att gissa rätt. Min femåring brukar också be mig gissa vilken färg han tänker på. Idag gissade jag på alla färger i världen men hade ändå fel. När jag uppgivet suckade att jag gav upp svarade han med en femårings självklarhet att han tänkte på regnbågsfärg 😳. Att jag inte tänkte på den färgen... 😂. En annan lek som kan pågå i evigheter är att gissa vilket djur han tänker på. Det finns ju några stycken....

Svar: 😂😂❤️
Moa DeBruin

2018-05-19 ♥ 19:58:43

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback