Marabou Japp Peanut Caramel

Ni kanske blir chockade nu - men jag har alltså inte fått hem den senast lanserade chokladkakan från Marabou?? Jag brukar ju alltid få de nya smakerna postade till mig - men inte den här gången? Det gör att jag känner mig osäker på om vi fortfarande är vänner, jag och Marabou? Eller har vi brutit upp men jag fick inte the memo? Jag vet inte? Paketen från dem är annars det bästa som någonsin touchar min brevlåda. Meeeen meeeen.
 
Inte har jag deppat ihop för utebliven post. Nej nej, likt den lojala, ambitiösa och pålitliga snasktestare jag är kavlade jag upp ärmarna, begav mig till matbutiken och införskaffade en Marabou Japp Peanut Caramel på eget begåv. Som vanligt folk. 
 
Och jag säger bara WOW! Vilken fullträff! 
 
 
 
 
 
 
Marabou Japp Peanut Caramel är lika god som namnet är långt. Mellan lager av mjölkchoklad gömmer sig krispiga nötter och len karamellsås. Det skapar en strålande kombination av både salt, sött och krämigt. Mmm... Men så älskar jag allt med jordnötter. ALLT. Ge mig en näve grus täckt av jordnötssmör och jag kommer tycka att det är det godaste jag någonsin har blivit serverad (med reservation för överdrift). Mjölkchoklad ihop med jordnöt blir med andra ord himmelrike!
 
 
 
 
 
Gillar man jordnötssmak så ska man defenitivt testa den här lilla babyn. Eller den här STORA babyn snarare. Närmare 300 gram väger den. Aaah, jag älskar choklad som känns som en mindre tegelsten i näven!
 
Betyget blir som ni säkert har listat ut Fem Jordnötiga Tegelstenar av Fem Möjliga. 
 

Kommentera gärna!
Mli

Men... Är det inte typ EXAKT som en Snickers? :O

Svar: Jo likt en snickers. Fast den här smakar mer jordnötssmör och är godare tycker jag
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 16:44:20
Sophie

MÅSTE TESTAS! Tack för tipset!

Svar: do it! :)
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 20:55:46 » URL: http://sophiezetterberg.com/blogg
Anonym

Farligt god. Drack en kopp kaffe och skulle bara testa en ruta eller två. Slutade med att jag sparade en rad till sambon... ups!

Svar: haha snällt ;)
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 21:09:35
Anonym

Var trött och läste snabbt kantarellsås😏 istället gör karamellsås

Svar: Hade varit... smaskigt kanske? 😂
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 23:21:09
Regina

LÄGG AV

Svar: its fo real!
Moa DeBruin

2018-05-22 ♥ 11:40:07 » URL: http://egoinas.se
Jeanette

Har köpt den nu 😜

Svar: Vad tycker du??? :)
Moa DeBruin

2018-05-22 ♥ 12:48:45
Helena

Det här är inte ens lite på gränsen till stalkervarning... Jag tror jag har passerat gränsen för besatthet för lite för länge sedan... Men varje gång jag ser en ny sorts chokladkaka så tänker jag på (*trumvirvel*)... Spider!
Jahopp.
...get a life stalker...:)

Svar: haha jag gillar det ändå! :)
Moa DeBruin

2018-05-23 ♥ 08:16:50

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback