Mitt syskonbarn

Igår träffade vi mitt syskonbarn för första gången! Han är redan fem veckor gammal men det har inte blivit av att vi har setts innan på grund av sjukdom, resor och allt möjligt. Men nu så. 
 
Bebis var naturligtvis prick så perfekt som jag visste att han skulle vara. 
 
- ENOUGH WITH THE CUTENESS ALL READY! utbrast jag när jag såg honom. 
 
Sen gjorde han massa fenomenala saker så som att nysa, rynka på ögonbrynen och gäspa. Har ni tänkt på hur söta bebisar är när dom gäspar? Dom ser ut som en blandning mellan en kattunge och Sir Väs i Robin Hood (på ett bra sätt alltså). Jag vill bara kapsla in alla bebisgäspar i världen och plocka fram en regnig dag. 
 
Sen knorrade bebis och pratade massor och självklart förstod faster (jag alltså) exakt vad han sa. Bland annat sa han att det var roligt att hälsa på, att han tycker att släkten är fabulouse och att han längtar efter att få sova över hos oss när han blir äldre. 
 
Sen visade femåringen hur Blixten McQueen kunde räcka ut tungan och då blev minikusin väldigt imponerad för något sådant hade han inte sett innan. Han hade heller aldrig blivit killad på magen tidigare.
 
 
 
 
 
Efter att han vänligt avböjt erbjudandet om att vara med på fotboll somnade han gott vid sin moders barm. 
 

Kommentera gärna!
Farmor/mormor

Världens sötaste 5 veckors person❤️ Förstår du nu hur stolt man är över ett barn som inte är ens eget? Ja just det, du har precis fått uppleva det! 😀😘

Svar: japp :)
Moa DeBruin

2018-05-15 ♥ 13:33:13
arasen - ett liv med borderline, ibs och två barn

Här är ett superdupergulligt klipp på gäspande bebisar som jag hittade nu när jag sökte på youtube för att minnas hur det såg ut <3

https://www.youtube.com/watch?v=YNAQsCOmJlQ

Svar: haha det ÄR alltså någon som kapslat in detta! Jag älskar internet <3
Moa DeBruin

2018-05-16 ♥ 00:16:27 » URL: http://allaboutarasen.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback