Mot Island

Nu drar jag till Island! 
 
Man måste ändå älska att min packning består av en blandning av regnkläder och badkläder. 
 
 
 
 
 
 
I övrigt är jag Överpackarnas Överpacksson. Jag har blivit det efter allt för många resor med fel och oftast för kalla kläder. Jag kallar det Lex Teneriffa. Möjligen Lex Nya Zeeland 2004. Den gången kom vi från ett varmt Australien och trodde att vi klev av på ett varmt NZ, men icke. Istället regnade det och var svinkallt och jag hade på mig samma luvtröja varje dag i fyra veckor, mitt enda varma plagg. Jo jag vet, man kan köpa nytt men som backpacker var budgeten begränsad och överlag är det väl inte det roligaste som finns att häva sig ut på stan och handla nya kläder det första man gör när man kommer någonstans. 
 
Alltså - låt mig presentera mig själv - Överpackarnas Överpacksson. 
 
Vi hörs på Island!
 

Kommentera gärna!
Louise

Men så länge man inte har med heela garderoben är det ju okej! Jag kom precis hem från 2 veckor i Japan, min pojkvän var där 3 veckor så jag mötte upp honom där. Han var sur på att jag tvingat med honom 2 tjocka luvtröjor och sa att det var suuupervarmt, även de få dagar det kom regn var det 22 grader.
Vår sista vecka i Tokyo hade vi 13 grader och ihållande ösregn, till och med han frös, trots att han då fick användning för tjocktröjorna. Jag visste att jag överpackade när jag hade flera alternativ för flera olika väder, men hellre det! :P

Svar: Hellre safe than sorry! 😁
Moa DeBruin

2018-05-25 ♥ 14:02:39
Nathalie

Jag packar alltid sjukt för mycket jämt. femhundra shorts och trehundra klänningar och så slutar det med att jag använder max två plagg :P

Svar: 😆😆
Moa DeBruin

2018-05-25 ♥ 17:54:44 » URL: http://naatly.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback