Multi-tallrik, desserter och proteiner

Jahapp då var vi på svensk mark igen. 
 
Vi undvek att ta all inclusive den här resan, något vi annars har tyckt varit smidigt med barn. Men jag tycker samtidigt att man låser sig med det konceptet och plötsligt kretsar allt kring vilken tid man ska äta nästa gång. Så vi tog halvpension den här gången vilket inkluderade frukost och sedan fick vi välja om vi ville ha lunch eller middagsbuffé. Några dagar tog vi lunch och några dagar middag, beroende på planerna för den dagen. I övrigt käkade vi på andra ställen. 
 
Buffén på hotellet var okej. Jag var mest intresserad av desserterna.
 
 
 
 
 
 
Femåringens efterrättsval såg inte helt sällan giftiga ut. 
 
 
 
 
 
Spiderpapa gick all in för maten och plockade ihop något som vi snart började kallade för "multi-tallrik". Multi-tallrik är en spännande mix mellan olika maträtter lagda bredvid, och i vissa fall staplade ovanpå, varandra på samma tallrik. Gott tyckte Spiderpapp´s som alltså inte kunde välja bland alla rätter. 
 
 
 
 
På tal om mat såg jag på Cypern att Mars har släppt en chokladbit, eller nej förlåt en BAR, med protein. Och det vet vi ju sedan innan hur nyttigt allt med protein är.
 
 
 
 
Jag köpte naturligtvis en årsranson samtidigt som jag såg mitt nya hälsosamma liv spelas upp inför mitt inre.
 
Eller inte. 

Kommentera gärna!
Nathalie

HAHAHA din man gör som jag när jag käkar buffé. Jag lastar ALLT på en och samma tallrik till en enda salig röra som säkert ser helt grotesk ut, men allt gifter sig ju helt perfa! :P

Svar: hehe gött!
Moa DeBruin

2018-05-14 ♥ 15:49:25 » URL: http://naatly.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback