Nissi bitch

Under eftermiddagen idag blev det mulet så vi passade på att göra en utflykt till Ayia Napa och Nissi Beach. Eller ”nissi bitch” som barnen uttalar det.
 
Det är helt omöjligt att göra något annat än hänga vid poolen när solen är framme (hej 36 grader i luften) så det är ändå tacksamt när molnen kommer och vi kan se oss lite om. Vi haffade bussen och det tog oss ungefär en timma att åka dit från vårt hotell. 
 
Nissi Beach är en känd strand med en sandremsa som går ut i havet och leder till en liten ö med klippor. Ni känner möjligen igen det från vykort. 
 
Bilderna här är tagna från ö-sidan. 
 
 
 
 
 
 
Det var fullt party på Nissi Bitch (förlåt men jag kan inte säga något annat nu) och femåringen blev hemskt besviken när vi sa att nej, du kan INTE vara med på skumparty. Nej inte ens i fem minuter. Jo du kommer att märkas. Nej vi kan inte hämta dig senare. Tyvärr. 
 
Pjuh. 
 
Sen promenerade vi en sväng i Ayia Napa. Man måste ändå beundra den här matbutiken som lovar ALLT. 
 
 
 
 
Svettig blev jag när jag såg den här restaurangen som var helt inredd i vitt. Jag noterade mentalt att inte gå dit med barn någon dag snart. 
 
 
 
 
Vi åt istället på McDonalds. Jag råkade beställa en stor cola och fick in något som en mellanstor bebis hade kunnat bada i. 
 
 
 
 
Sedan såg vi NÄSTAN en tredje snopp-bil. Men den snubblade tyvärr på sista bokstaven. Synd, det hade blivit en hattrick i vår spaning annars. Vi har ännu lite tid på oss, dock! 
 
 
 
 
Efter några timmar tog vi bussen tillbaka till hotellet. 
 
Hur gölligt är inte detta klösiga gäng då? 
 
 
 
 
Extra älsk på katten som har tänkt utanför boxen och lagt sig i blomlådan. 
 
 
 
Japp. 
 
Det var dagens rapport. 
 
Nu leker barnen med sina nya kompisar och jag och Spiderpapa chillar på terassen. Mycket behagligt. 
 
Över och ut. 

Kommentera gärna!
s p i n d e l t j e j e n

Vad härligt ni ser ut att ha det! <3 Har ni varit iväg till Cave Greco och Cape Greco? Googla det! Underbar utsikt :D
Och om barnen gillar sjörövare - kolla om "Black Pearl Ayia Napa" fortfarande kör - en dag på havet i piratbåt :)
Kraaaaaam!!

Svar: Vi har åkt förbi Cape Greco med bussen flera gånger, det ligger mellan Fig tree bay och Ayia Napa, men vi har inte hoppat av :) Black Pearl har vi sett segla förbi några gånger hehe
Moa DeBruin

2018-05-12 ♥ 08:37:34 » URL: http://www.spindeltjejen.se
baralillamila.webblogg.se

Haha roligt för att registerplåten på bilen säger KUUSSA (om vi antar att 5 ser ut som S och 4 som A), vilket på finska betyder ”på månen”. Inte så snuskigt som det ni hoppades på haha 😂

Svar: Hehe 😆👌🏻
Moa DeBruin

2018-05-12 ♥ 15:44:32 » URL: http://baralillamila.webblogg.se/
Anonym

Haha roligt för att registerplåten på bilen säger KUUSSA (om vi antar att 5 ser ut som S och 4 som A), vilket på finska betyder ”på månen”. Inte så snuskigt som det ni hoppades på haha 😂

2018-05-12 ♥ 15:44:58

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback