Påringnings-chock

Jag skrattade i mjugg när jag såg den här tweeten av Frans (som skriver en av mina favoritbloggar). 
 
 
 
 
 
Hehe. Vi har en matkassetjänst med leverans två veckor per månad. 
 
Det roliga är att jag blir lika chockad VARJE gång det ringer på dörren varannan måndag kl 20. Jag hinner svära en hel rad meningar i stil med "vem fasen ringer på dörren så här sent??" och "fattar inte folk att vi har barn som kanske sover nu??" samt tänka att det måste vara någon granne som har tappat både rim och reson innan jag kommer ihåg att det är den stackars matkasseleverantören som står utanför dörren och påringning vid den här tiden alltså är något som jag självmant har signat upp mig på. 
 
 
 
 
 
Att stå i duschen är ännu värre! Något som jag mer än en gång har lyckats göra eftersom jag hela tiden glömmer att vi har den här tjänsten. Man tycker ju att fakturorna som dimper in med jämna mellanrum borde påminna mig, men nä. 
 
A ja.
 
När chocken över påringningen väl har lagt sig tycker jag ändå att det är en himla smidig grej.
 
 

Kommentera gärna!
Linda

Det är så märkligt det där hur förvånad och chockad man blir varje gång det ringer på dörren. Och hur ens första instinkt är att gå in i "ninja-mode", dvs stanna upp, börja röra sig i slow motion för att undvika minsta lilla ljud som kan avslöja att man är hemma, och sedan sakta sakta röra sig mot dörren för att se efter vem det är som står där ute. Nu har det till och med gått över i telefonskräck, haha! Jag hoppar alltid till när mobilen ringer och granskar den länge innan jag svarar.

När man var yngre, innan sms och mobiltelefoner var en grej, var det mer standard att man dök upp hos folk unannounced. Och att man ringde till folks hemtelefoner, pratade i telefon i timmar och sågs oftare än man hinner kolla Instagram nuförtiden.

Svar: med barn hemma ringer det numer på dörren ofta om dagarna, men aldrig på kvällen. Efter klockan 19 är jag exakt så som du beskriver haha. Och ALLTID med telefonen.
Moa DeBruin

2018-05-04 ♥ 10:05:37 » URL: http://www.wanderfall.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback