Rida islandshäst

Idag har vi ridit Islandshäst!

Jag önskar att jag hade kunnat lägga ut en bild på mig och islandshästen på ett grönt, öppet fält. Med sol från blå himmel och ljummen bris i människohår och hästman.

Men nä.

 
 
 
Det har spöregnat och jag har sett ut som en fluffig trafik-kon. 
 
Under mina lånade regnkläder hade jag en tjock, fodrad overall. Ändå blev jag våt in på sport-bh:n. Men vad gör väl det när det var SVINKUL att rida islandshäst! Aaah vad roligt det var! 
 
Jag har töltat! Fattar ni? Jag är så stolt över mig själv att jag vågade göra det. Plus att jag har skrattat så mycket att jag nästan trillade av hästen. Alltså, på riktigt har jag skrattat så tårarna runnit och magen krampat. 
 
 
 
 
Sen träffade jag en häst med längre lugg än jag. 
 
 
 
Well, jag lovar att delge er alla punkter av denna ritt när jag är hemma i Sverige igen. Nu ska vi ut och käka här i Reykjavik. 
 

Kommentera gärna!
Hanna

Den första hästen ser också lite skeptisk ut till vädret. Såklart trist med allt det blöta men åh vad härligt det verkar ändå! Har drömt om att rida islandshäst på Island hur länge som helst.

Svar: Haha ja hästarna kämpade verkligen på. Rekommenderar att åka hit!
Moa DeBruin

2018-05-27 ♥ 13:41:29 » URL: http://nouw.com/hannashyllningar
Sassa

Vad det är underbart med de skratten, de är värda mkt. Bubblande, befriande och välgörande! 💕

Svar: väldigt :)
Moa DeBruin

2018-05-28 ♥ 23:40:36

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback