Slapp, slappare, slappast

Idag är vår sista dag här på Cypern. Imorgon går planet hem till Sverige igen. Lite konstigt eftersom vi kom hit för bara EN TIMMA SEDAN??
 
Obs. Uppskattad känsla av tid.
 
Vad hände med den här veckan? Barnen är inte redo att åka hem och själv har jag sjunkit så djupt ner i solstolen att jag misstänker att Tui-personalen kommer få bära både mig och stol ombord på transferbussen. Den här semestern har verkligen varit slapp. Nästan dåligt-samvete-slapp. Sedan jag blev förälder är jag inte van vid att kunna ta det så här lugnt som jag har gjort den här veckan? Men det är månne vad som händer när barnen blir lite äldre? Att dom sköter sig mycket själva och så? Någon med äldre barn får gärna bekräfta för mig att det är normalt. 
 
Nå väl. Lite har jag rört mig från solstolen idag, bland annat när vi promenerade strandpromenaden utanför hotellet. 
 
Några pics som inte innefattar en pool eller en solstol: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi enojy:a sista kvällen här. 
 
Häpp! 

Kommentera gärna!
Daniela

Låter underbart att du kunnat slappa en massa! Det ger mig hopp om framtiden😅 mvh snart 3-barnsförälder med den äldsta på 3,5 som bokat en veckas semester i Italien i augusti och har en känsla av att den eventuellt inte kommer bli så slapp och utvilande... 😅

2018-05-13 ♥ 08:57:47
Sanna

Åååhhhh vad jag LÄNGTAR efter äldre barn om detta stämmer?! Är just nu mitt i småbarnskaoset med 2 och 5åring 😱

2018-05-13 ♥ 09:00:15

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback